Reportaže

Reportaža [Zagreb]: Božićni Sony party

Sony je u suradnji sa svojim partnerom, tvrtkom Sancta Domenica d.o.o. pozvao novinare i suradnike na božićni party u novo preuređenom prostoru koji nosi naziv Sony Center Sesvete. U prostranom i bogato opremljenom prostoru posjetitelji su mogli razgledati nove Sony proizvode, te dobar dio njih i isprobati, a samu ceremoniju otvaranja je vodila poznata hrvatska pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos, a kojoj su se pridružili i poznati stand-up komičari iz Večernje škole – Denis i Antimon.

Sony Center Sesvete

Sam prodajni salon nam se jako svidio, na gotovo svim zaslonima su se vrtile sekvence u punoj HD razlučivosti što izgleda apsolutno zapanjujuće na velikim, fullHD panelima. LCD zasloni su izloženi u dva reda, tako da se lako mogu međusobno uspoređivati po kvaliteti prikaza, a razliku smo bez ikakve muke vidjeli primjerice između panela s klasičnim i LED osvjetljenjem. Osim LCD panela izložen je veliki broj digitalnih kamera sa i bez ugrađenog tvrdog diska, te s mogućnostima snimanja u raznim rezolucijama, od one standardne DVD kvalitete pa do one fullHD. Izložen je i niz digitalnih fotoaparata, mobitela, audio tehnike, te sustava Sony kućnih kina. Ponavljamo još jednom, prostora ima dovoljno za ugodno obilaženje izložaka, a za sva pitanja tu su prodavači u crnim majicama spremni pomoći…

Moramo pohvaliti catering Lido koji se pobrinuo za raznorazne delicije i čitav niz pića, a s radošću smo preuzimali vrećice s malim poklonom od poznate hrvatske manekenke Alex Grdić.

Kako je sve to skupa izgledalo pogledajte u galeriji slika u nastavku, a za ljubitelje Antimona i Denisa, tu je i 16-minutni video snimak s njihovim performansom, koji potražite na kraju reportaže.

Adsense
1 2 3 4 5Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!