LCDRecenzijeTelevizori i monitori

HDTVtest [LCD]: Sony KDL40W4500 (102cm)

Korištenje

XMB-stil korisničkog izbornika kod Sony KDL40W4500 u suštini je nepromjenjen od onog na W4000, osim što uključuje [Motionflow] i [Game/Text Mode] opcije u [Features] podizborniku:

Kao dodatak na izrazito blag ali funkcionalan Sony EPG kakav se nudi na W3000 i W4000 seriji, Sony KDL40W4500 također nudi alternetivnu verziju Guide Plus+ kojoj treba oko 30 minuta za prvo podešavanje.

Iako Guide Plus+ verzija izgleda više atraktivno zbog malog prozora koji prikazuje trenutni kanal (šteta za zasebni prozor za reklame ispod), postoji blago kašnjenje od pritiska [Guide] tipke na daljinskom upravljaču do pojavljivanja Guide Plus+ izbornika na ekranu pa ćete vjerojatno češće koristiti standardni Sony EPG za svakodnevnu upotrebu.

Ugodan i osjetljiv, Sony-ev daljinski upravljač isti je kao onaj u paketu s W4000 i V4000 LCD TV-om. Vezano za pozadinsku buku, Sony KDL40W4500 emitira mekani nisku šum iz pozadine, posebno kada se prikazuje sadržaj na ekranu. Gledateljima s osjetljivim sluhom ovaj šum može biti uznemiravajući noću ili prilikom tihih scena, ali ukoliko sjedite na nekih 2 metra od ekrana šum vam neće smetati.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6Sljedeća stranica

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!