Audio-video uređaji

Samsung LN55A950 LCD HDTV test [140 cm]

Prema recenziji objavljenoj na stranicama Home Theater Maga, LN55A950 uspjeva prikazati crnu boju vrlo blizu Pioneer-ove Kuro linije plazmi, premda je kut gledanja tek prosječan. Za one koji vole sjediti relativno blizu zaslonu dobra vijest – kvaliteta slike je iznimna čak i iz veće blizine, a sami recenzenti preporučuju da ne kupujete niti jedan drugi zaslon dok ovaj ne vidite u akciji. Cijena vani se kreće iznad 20 000 kuna, što će odgovoriti mnoge od bilo kakvih daljnjih razmatranja, no lijepo je vidjeti kvalitetan Samsung-ov LCD izvrsnih performansi. Link na recenziju.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

9 komentara

  1. Dobar i skup TV! ;) Po slici mi se vidi da su odustali od crvenih i plavih rubova i napravili normalan crni LCD TV… a čini se i da okvir nije reflektirajuai, šta bi bila promjena na bolje.
    E sad, da ga je vidit uživo…

  2. Znam , znam , dva najveaa proizvo?ača panela na svijetu su samsung i sharp. Sve to stoji ali ako si najveai proizvo?ač panela ne znači da i znaš složiti najbolji lcd tv ! Elektronika je jednako bitna a u tom dijelu hara philips. Da ne pričam o završnoj obradi i designu. Eto , draže mi je čitati ispod tv philips nego samsung…

  3. Dobro, to je subjektivno, nemam šta na to rea. Ali ako Philips i ima najbolji elektroniku (processing) jednostavno nema najbolje panele…kako onda imaju najbolje HDTV-e?? Pioneer ima najbolji processing IMO.
    Realno, ne valja generalizirat i svaka naša ocjena koji LCD je najbolji je subjektivna!

  4. Iako ovime reklamiram druge, moram spomenuti stranicu testfreaks gdje se po meni daje najbolji uvid u to kakav je neki ure?aj – http://www.testfreaks.com/televisions/ – objedinjavaju stručne i korisničke recenzije po stranicama i forumima diljem interneta i onda na temelju svih njih formiraju ocjenu… Jedna recenzija daje uvid, no nikako se ne bi po njoj trebalo slijepo kupovati…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!