Obavijesti/ostalo

3000 postova na forumu HD televizije!

S ponosom vas obavještavamo da je forum HD televizije danas, 12. studenog premašio brojku od 3000 postova, što smatramo vrlo dobrim rezultatom s obzirom da je isti s radom započeo 23. ožujka ove godine. Zahvaljujemo svima koji su nam ga pomogli graditi, te pozivamo sve koji se do sada nisu uključili da to učine jer jedino razmjenom iskustava i informiranjem možemo kreirati specijalizirano web odredište na kojem će se moći pronaći pregršt korisnih informacija i savjeta drugih korisnika. Također podsjećamo na nagradnu igru koja je u tijeku, a u kojoj uz samo 5 postova na forumu možete doći do mnogih vrijednih nagrada, uključujući i Sharp-ov Blu-ray player maloprodajne cijene oko 3500 kn. Svoje sugestije za bolju stranicu i forum nam uvijek možete napisati bilo kroz komentare ispod vijesti na stranici, preko foruma ili slanjem e-maila putem kontakt forme.

Još jednom hvala svima na doprinosu, te nadamo se da ćete i dalje sudjelovati u diskusijama, kao i pozivati nove članove da nam se pridruže!

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!