Audio-video uređaji

Sharp AQUOS DX – prvi LCD HDTV s ugrađenim Blu-ray reproduktorom

Iako su Mitsubishi i Funai već najavljivali ovakve kombinacije uređaja, Sharp ih je preduhitrio i tržištu predstavio svoju novu Aquos DX seriju LCD televizora koji unutar svojih kućišta posjeduju i čitač Blu-ray medija. U seriji će se naći modeli raznih dijagonala, 26- (LC-26DX1), 32- (LC-32DX1), 37- (LC-37DX1), 42- (LC-42DX1), 46- (LC-46DX1) i 52-inčni (LC-52DX1), a svi će dolaziti i s integriranim HDTV (DVB-T HD, MPEG4/AVC) tjunerima, ugrađenim zvučnicima, te uz mogućnost reprodukcije BD filmova s eksternih jedinica. Valja napomenuti da su fullHD zasloni dostupni u modelima većih dijagonala, od 37 do 52 inča, dok su manji modeli opremljeni HD Ready zaslonima. Modeli će se prvo pojaviti u Japanu po cijenama od cca. 10 000 do 25 000 kuna, u bijeloj i crnoj boji, a ostatak svijeta će se nažalost morati strpiti… [EngadgetHD/ Impress]

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!