Audio-video uređaji

AOC najavljuje 22″ LCD monitor s integriranim multimedia playerom

Nakon 2230Fh 22″ LCD-a koji je bio isključivo monitor bez ikakvih dodatnih značajki, AOC najavljuje poboljšanu, multimedijski orijentiranu, verziju, oznake 2230Fm. Radi se ponovno o LCD 16:10 monitoru, no u ovoj varijanti tu je još i integirani reproduktor nekoliko multimedijskih formata, te daljinski upravljač za veću komociju.

Prema riječima AOC-a, ovo je prvi monitor ove tvrtke koji posjeduje HD3 tehnologiju, a koja stapa HD monitor, digitalni foto okvir i multimedijski player u jedno kućište, a sve s prilično atraktivnom cijenom od 400 američkih dolara. Iz objave za medije nismo uspjeli otkriti je li ovaj monitor u stanju čitati s kartice kakav DivX film, već je samo navedeno da podržava slikovne formate poput jpg, bmp, png, gif, i tiff-a.

Sam zaslon karakterizira 1,680 x 1,050 nativna razlučivosti, 20,000:1 dinamički kontrast, 2 ms brzina odziva, a od priključaka tu su USB 2.0, te 4-u-1čitač memorijskih kartica. Monitor ima i integrirane zvučnike, a dostupan je u klavirsko crnom finišu.

Cijela objava za medije (na engleskom) je dana u nastavku.

Adsense
1 2Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!