3DVijesti

Panasonic predstavio najlakše aktivne 3D naočale

Samsungov Silhouette model 3D naočala predstavljen na ovogodišnjem CES sajmu u Las Vegasu više nije nosioc titule najlakših naočala na svijetu – ona sada pripada Panasonicu. Naočale će biti dostupne u tri veličine od kojih mala i srednja imaju masu od 26 grama, dok je velika inačica jedan gram “teža”. U odnosu na Silhouette, masa se smanjila za jedan, odnosno dva grama što je bilo dovoljno za osvajanje titule i pomicanje granice za nove izazivače. Nove Panasonic naočale su aktivne i za svoj rad koriste integiranu bateriju – nakon dvije minute punjenja naočale će raditi 3 sata, dovoljno za gledanje cijele produljene inačice Avatara, a ako “na žici” ostane pola sata, trajanje će iznositi čak 25 sati.

Dizajn se nije mnogo mijenjao u odnosu na drugu generaciju Panasonic naočala, tako da naočale izgledaju klasično uz gradijent boje koja označava pojedinu veličinu. S time rečeno, unatoč manjoj masi, smatramo Samsungov Silhouette model i dalje vizualno najatraktivniji od svih dostupni 3D naočala…

Fons: Akihabara

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

6 komentara

  1. evo baš sam neki dan bio u kinu i gledao 3d pirata s kariba,film je bio odličan ali 3d efekt je bio 0,na moju žalost nije bilo 2d-a,gledao sam 3-4 filma meni je iskreno taj 3d obično smeae koje platiš skuplje

  2. A cena je prava sitnica.Dok se drugi utrkuju sa besplatnim plasticnim cvikama i pasivnoj tehnologiji ovi furaju najskuplje naocare koje mozes zamisliti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!