Vijesti

Amazon reže cijene HD DVD naslova za čak 57%

Harry Potter specijalno izdanje HD DVDEvo društvo, još jedna vijest koja nije nimalo neobična, već itekako očekivana i vjerujem da se mnogi od vas pitaju što se uopće više spominje HD DVD kad je sva ta konfuzija oko formata napokon završena. Mišljenja sam da mnoge zanima kako će nisko cijene HD DVD opreme pasti i što će na kraju s tolikim proizvodima biti, a već sada je cijena HD DVD naslova takva da nije ludo razmišljati o kupnji kakvog HD DVD reproduktora za tako povoljne naslove jer naslovi iste kvalitete na Blu-ray-u sigurno neće još dugo pasti tako nisko – 8.95 dolara ili nešto više od 40 kuna je cijena koja je povoljna i za DVD, a kamoli za 1080p sadržaj.

8.95 dolara su cijene naslova The Matador i School for Scoundrels, a već po 9.95 dolara imate sljedeće naslove: The Pianist, The Fast and The Furious, Backdraft, Shaun of the Dead, The Big Lebowski, Pride and Prejudice, The Chronicles of Riddick i The Bourne Identity.

 

Od kolekcija filmova valja istaknuti kompletnu Matrix trilogiju za $41.99, Oceanovih XX trilogiju za $36.49, te Harry Potter Years 1- 5 Limited Edition Gift Set za $71.49.Best Buy Co. Inc. je ovaj tjedan također srušio cijene HD DVD naslova u svojoj ponudi za 30%, tako da se i kod njih nađe vrlo atraktivnih prilika.

U Hrvatskoj koliko znam samo SophosLab prodaje HD DVD filmove, njih 11 po zadnjem brojanju i lijepo je vidjeti da je u skladu sa svjetskim trendom cijena naslova pala s prosječnih 255 na 153 kune. Trilogija Nemoguća misija je pala s 555 na 333 kune, što su više nego zanimljive brojke. Ipak, uz sniženje su naslovi i dalje do 3x skuplji nego na Amazonu, a kako se vlasnici HD DVD uređaja u Hrvatskoj mogu na prste izbrojati, sumnjam da će ovo sniženje ikoga kod nas posebno interesirati. Ako vidim pad cijene na kakvih 70 kuna, onda ću si uzeti Terminatora 2, čisto da se mogu pohvaliti da doma imam jedan HD DVD naslov :)

Izvor: PunchJump

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!