Home » Programi i igre » Prvi TrueHD naslov Disney studija

Prvi TrueHD naslov Disney studija

Djevojke iz Coyote bara isječakDisney je objavio pune specifikacije njihovog novog Blu-ray naslova “Coyote Ugly” (“Djevojke iz Coyote bara), a koji će se pojaviti na tržištu u travnju u unrated specijalnom izdanju, te sa Dolby TrueHD zvukom.

Uz sve dodatke kojima je obilovala DVD verzija spomenutog filma, BD izdanje će uz daleko kvalitetniju sliku i zvuk posjedovati i kometare redatelja, Jerryja Bruckheimera, te glumaca, “Search for the Stars” video o izradi featurettea za film (“The Dreamer,” “Coyotes,” “Mr. O’Donnell”), trodjelni “Coyote 101” dodatak, pet dodatnih scena i LeAnne Rimes glazbeni video koji će uključivati i snimke sa snimanja.

Tehničke specifikacije uključuju 1080p/AVC MPEG-4 video i po prvi puta kod Disneyevih naslova, Dolby TrueHD 5.1 engleski zvuk na 48 kHz/24-bita. Podsjetimo, svi dosadašnji naslovi su izdavani s nekompresiranim PCM zvukom, tako da će ovo izdanje biti pravi užitak gledati spojenom na pojačalo koje je u stanju dekodirati TrueHD zapis.

Naslov će se pojaviti na tržištu 1. travnja po očekivanoj cijeni od 29.99 am. dolara.

Izvor: Hi-def Digest

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

LG najavio nove soundbar zvučnike s Dolby Atmos, DTS:X i Google Assistant podrškom

LG Electronics će na CES-u u Las Vegasu predstaviti nove modele soundbar zvučnika za 2020. ...

denon-x5200w-header

Na testu: Denon AVR-X5200W Dolby Atmos A/V receiver

Odlučili smo provjeriti što nude moderni A/V receiveri kao komponente koje svojim izgledom često izazivaju strahopoštovanje, ...