Vijesti

HD DVD ponuda koja se ne odbija

xbox360_hddvdMakar bio na podu, HD DVD i dalje daje žestoke udarce svojem konkurentu. Kako vam zvuči 80 dolara (oko 400 kuna) za X-Box 360 HD DVD reproduktor i 6 HD DVD filmova?

O HD DVD modulu za X-Box 360 možete pročitati u našem HD FAQ-u, a ukratko, radi se o dodatnoj eksternoj jedinici koja čita HD DVD naslove, a na konzolu i računalo se spaja putem USB priključka. Cijena jedinice je bila nešto iznad 200 dolara kada se pojavila na tržištu i do danas je postala najtraženiji dodatak za spomenutu konzolu.

Amazon HD DVD offer

 Teški udarci konkurencije utjecali su na cijenu koja je stalno pada, a danas na Amazon.com-u je dosegna najniže vrijednosti do danas. Ako ste mislili da su 199, 179 ili 129 dolara bile povoljne prilike, onda će vam nova cijena, u koju su uračunata čak šest HD DVD naslova izmamiti onaj “Wow” koji Microsoft toliko često spominje.

Ako ste se ponadali brzo skoknuti na Amazon i osigurati sebi primjerak ili dva imamo loše vijesti – jedinice više nema po toj cijeni i s dodatnim filmovima, tako da se možemo samo nadati kakvoj sličnoj ponudi u bliskoj budućnosti. Sudeći prema dosadašnjoj situaciji, vjerujem da nećemo dugo čekati.

Izvor: EngadgetHD 

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!