AndroidMobiteli i tabletiVijesti

Najlakši pametni telefon na svijetu – Alcatelov OneTouch Idol predstavljen na izboru za Kraljicu ljepote 2013.

onetouch-idol

Mnogo lijepih događanja danas u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Osim izbora za Kraljicu ljepote 2013. godine, tvrtka Alcatel je odlučila predstaviti svoja četiri atraktivno oblikovana smartphone uređaja temeljena na Android operativnom sustavu, a čija je atraktivna cijena jedan od glavnih argumenata kojima kompanija nastoji pronaći svoje mjesto na danas vrlo zahtjevnom tržištu. Tako će najbolji model, OneTouch Idol imati preporučenu cijenu od 1.999 kn, što je i preko 60% povoljnija ponuda od top modela konkurenata poput Samsunga ili LG-ja. Cijelo priopćenje i video zapis prezentacije možete pronaći u nastavku, a više detalja o karakteristikama zaslona uskoro možete pročitati na našim stranicama nakon što se testni uzorci započnu distribuirati.

Alcatel i Mobis-electornic predstaviti će na izboru za Kraljicu ljepote 2013. trenutno najlakši smartphone na svijetu u svojoj kategoriji – Alcatel OneTouch Idol. Alcatel OneTouch Idol jedan je od četiri uređaja iz Alcatelove serije vrhunskih smartphone uređaja. Namijenjen je svima koji cijene dobar ukus, vrhunski dizajn i vesele i raskošne boje.

One Touch Idol ima prekrasan 4,7-inčni IPS zaslon koji pruža duboke i jake boje i omogućava izvrsnu sliku iz svakog kuta gledanja. Dragon Trail staklo štiti uređaja od ogrebotina, a poseban premaz sprečava ostavljanje otisaka. HD kamera s 8 megapiksela omogućava stvaranje vrhunskih videozapisa i fotografija. Uređaj je izvana obložen maskom od brušenog aluminija.

Pomakli smo granice u dizajnu što je rezultiralo stvaranjem uređaja koji nudi savršenu ravnotežu između ultra-tankog oblika, velikog ekrana i izvrsnih performansi, a da je pritom i cijena uređaja povoljna.’‘ – rekao je prilikom predstavljanja najnovijeg pametnog telefona regionalni direktor Alcatela g. Martin Gaitzenauer.

onetouch-idol-model
Galeriju fotografija s događanja možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Zahvaljujući dual-core 1 GHz procesoru izuzetno je brz. Alcatel One Touch Idol širok je 7,9 mm, a teži samo 110 g i među lakšim je uređajima na tržištu.

Dostupan je u raznim bojama kao što su srebrna, brusnica ružičasta, crvena, magična plava i mint zelena.

onetouch-idol-event

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!