Home » Recenzije » Televizori i monitori » Monitori » AOC Q32P2 31.5″ QHD monitor – video recenzija

AOC Q32P2 31.5″ QHD monitor – video recenzija

aoc-q32p2-header

Veliki monitor s kojeg je lako čitati tekst, izrađivati prezentacije i jasno vidjeti detalje na slikama i fotografijama mnogo znači za sve koji dnevno provode veliki broj sati uz računalo. AOC-ov Q32P2 monitor je dizajniran za takve korisnike, a koji uz veliki zaslon IPS QHD rezolucije (Quad HD, 2560×1440 piksela odnosno 4 puta veća rezolucija od HD-a, 1280×720) nudi tvornički vrlo precizno podešene boje, kao i izvrsnu ergonomiju. Uz cijenu od oko 2500 kn (aktualnu provjerite na nabava.net), provjerite u našoj video recenziji što sve nudi ovaj monitor i kako je prošao naš test.

Specifikacije i dodatne informacije:

Video recenzija

Napomena: video recenzija je na engleskom jeziku.

Zaključak

Veliki monitor s kojeg je lako čitati tekst, izrađivati prezentacije i jasno vidjeti detalje na slikama i fotografijama mnogo znači za sve koji dnevno provode veliki broj sati uz računalo. AOC-ov Q32P2 monitor je dizajniran za takve korisnike, a koji uz veliki zaslon IPS QHD rezolucije (Quad HD, 2560x1440 piksela odnosno 4 puta veća rezolucija od HD-a, 1280x720) nudi tvornički vrlo precizno podešene boje, kao i izvrsnu ergonomiju. Uz cijenu od oko 2500 kn (aktualnu provjerite na nabava.net), provjerite u našoj video recenziji što sve nudi ovaj monitor i kako je prošao naš test. Specifikacije i dodatne informacije: Display Specifications >>…

Review Overview

Ukupno

Preporuka!

Summary : AOC Q32P2 monitor ne oduševljava samo zbog svoje veličine, već i zbog kvalitete prikaza, ergonomije i mogućnosti povezivanja. Tijekom perioda od mjesec dana kako sam ga svakodnevno koristio više od 8 sati poslužio je bez prigovora - pružajući preciznu sliku bez treperenja, dovoljno visoku rezoluciju da se dva dokumenta postave jedan pored drugog, a tu su i brojne mogućnosti za jednostavno podešavanje visine i kuta zaslona prema vlastitim potrebama. Uz to,monitor posjeduje i nekoliko opcija koji će se svidjeti igračima, poput malog ulaznog kašnjenja, podrške za FreeSync i dovoljno brzog odziva kako bi se izbjegla mutna slika. Ako tražite veliki monitor koji će biti izvrstan za rad od kuće svakako razmislite o AOC Q32P2 - ima našu preporuku.

 

Televizor na test ustupio:

AOC

Maloprodajna cijena (20. srpanj 2021.):

nabava-net-logo

© HD Televizija 2021. Sva prava pridržana.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*