Audio-video uređajiPhilips

Android Oreo na Philips 65PUS7601 televizoru – video recenzija

Philips je krajem prošle godine omogućio nadogradnju na Android TV 8 (Oreo) za vlasnike televizora iz 2016., 2017. i 2018. godine. Najstariji modeli (čija oznaka završava s brojem 1) su prvi dobili nadogradnju, a među njima je i model 65PUS7601 koji imamo na maratonskom testiranju. Navedeni model smo detaljno testirali i usporedili ga sa Samsungovim konkurentnom iz KS serije prije više od dvije godine.

Android Oreo donosi potpuno novi naslovni zaslon koji je orijentiran na sadržaj, pa tako na njemu možete vidjeti novi i predloženi sadržaj aplikacija poput YouTubea, Vimea ili Netflixa. Korisnik ima mogućnost odabrati koje aplikacije želi vidjeti na naslovnici, no nema opcije da se glavni izbornik smanji da ne prekriva cijeli ekran – kao što to imaju riješeno primjerice LG, Samsung i Panasonic.

U videu niže možete vidjeti naše prve dojmove nakon instalacije Androida Oreo, a koji smo napravili u veljači:

U međuvremenu je Philips pustio dvije nove nadogradnje softvera, a i aplikacije su nadograđene pa smo napravili još jedan videu u kojem analiziramo što je ispravljeno u odnosu na ranije stanje (dostupni titlovi na hrvatskom):

Više od Philips televizorima možete doznati ovdje.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!