Kamere i kamkorderiRecenzije

Princ u dva kraljevstva: Sony Alpha a7R II Mirrorless digitalna kamera – recenzija

Zaključak

sony-alpha-a7r-ii-award

[review]

Sony u zadnjih par godina pokazuje da misli ozbiljno na više fronta. Foto-video segmentom u kojem je Canon napravio bum sa 5D serijama, Sony je zavladao prilično brzo i sa ovom kamerom jasno pokazuje da nema namjere prepustiti tu krunu. Ova kompaktna kamera prva je kamera na svijetu koja može ostvariti ozbiljne rezultate u dvije srodne domene. Punokrvni je nasljednik odlične A7 serije fotoaparata no integracijom vrlo kvalitetnog videa ona pretendira na dva kraljevstva.

Generalno gledano, ovo je odlična multifunkcionalna foto-video kamera. Jedina ozbiljnija zamjerka bila je vijek trajanja baterije, no s obzirom na sve ostalo i na zakone fizike, koji kao da su u ovoj kameri na nekoliko načina već zaobiđeni, teško je imati ozbiljne prigovore.

Kapa dolje Sonijevim znanstvenicima i inžinjerima.
Neka vas male dimenzije ne zavaraju. Ovaj princ cilja na prijestolje.

 

 

Galerija

 

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3

Omen

Kreativni profesionalac u interdisciplinarnim djelatnostima multimedijalne domene sa preko 15 godina iskustva u audio/video tehnologijama. U slobodno vrijeme sklada, piše, dizajnira, osmišljava, proizvodi. Ne voli sve što vole mladi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!