Vijesti

Audio Technica ATH-MSR7 – odlične slušalice u Sonus Artu

Audio Technica ATH-MSR7

Bez obzira koristite li kao izvor glazbe obični mobitel, CD player ili pak neki uređaj koji podržava visokorezolutni audio, nove Audio Technica ATH-MSR7 slušalice će oduševiti na svakom polju.

Dizajnirane za zvuk u pokretu, ali i za kućnu upotrebu, ATH-MSR7 su poseban naglasak postavile i na udobnost korištenja te visoku kvalitetu izrade u kojoj gotovo da nema plastike.

Za fenomenalan zvuk zaslužni su 45 mm “True Motion” driveri s “Dual-layer Air-Control” tehnologijom, koja će pojačati iskustvo srednjih i niske frekvencija, dok će njihovo aluminijsko kućište eliminirati neželjene vibracije. Kombinacijom precizne dijafragme i ekstra lagane zavojnice, popravljeno je vrijeme odaziva dok su distorzije minimizirane. Mogu se pohvaliti i odličnim frekvencijskim odazivom koji ide od izuzetno niskih 5 herza pa sve do impresivnih 40 000 herza. Rezultat je glatka, bogata i detaljna zvučna prezentacija.

ATH-MSR7 -2

TrustedReviews je ovim slušalicama dao ocjenu 9/10 uz sljedeći komentar:

The Audio-Technica ATH-MSR7 are serious headphones designed primarily for portable use. While they’re positioned as being the perfect accompaniment for Hi-Res Audio files, we think they’re something even better.

Ove odlične prijenosne slušalice su raspoložive u Sonus Art trgovini po cijeni od 1890 kn, gdje ih možete isprobati u kombinaciji s pojačalom po želji. Iako je Sonus Art trgovina već dobro poznata među ljubiteljima dobrog zvuka, nije naodmet spomenuti da su prošli tjedan osvojili i nagradu za najbolji webshop u kategoriji audio video opreme – po izboru kupaca.

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!