Home » Filmovi » Najnoviji trailer za četvrti nastavak Američke pite

Najnoviji trailer za četvrti nastavak Američke pite

Za sve ljubitelje urnebesne komedije Američka pita, dolazi nam potpuni trailer četvrtkog nastavka filmskog serijala primamljivog naziva “American Reunion”.

“Obožavam Twilight knjige. New Moon mi je najdraža!”, kaže fantastični Seann William Scott, poznatiji kao Steve Stifler.

Uz najnoviji trailer, već se neko vrijeme na YouTubeu nalazi teaser trailer koji nam je samo pokazao kako se legendarni Jason Biggs, poznatiji kao Jim Levenstein, snalazi kao roditelj.

Film je predviđen za travanj sljedeće godine i da ne duljimo, predstavljamo vam najnoviji trailer četvrtog nastavka Američke pite:

[youtube id=”NGMC283cAzU” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Den of Geek

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

  1. Živo me zanima kako je uspio film i volio bi ga pogljedat.
    Sjecam se još kao klinac kada se u kinu pojavio prvi American Pie, uhhh to je bio doživljaj :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*