Digitalna televizijaDigitalna televizija u HrvatskojVijesti

Bear Grylls u no­vom serijalu Izvući živu glavu na Discovery Channelu!

bear-grylls-premiere-header

Bear Grylls predstavlja najnoviji serijal Izvući živu glavu u kojemu se natje­catelji bore za preživljavanje u ekstremnim uvjetima Novog Zelenda. Osim što će ‘izvući živu glavu’, pobjednici će osvojiti i glavnu nagradu od vrtoglavih 500 000 dolara.

Grylls kroz show prati deset parova natjecatelja, koji ni u najluđim snovima ni­su mogli sanjati što će proživljavati u nemilosrdnom i dramatičnom okruženju novozelandskog South Islanda. Njihova misija je trostruka: preživjeti u divljini, prilagoditi se suživotu i timskom radu, te izbjeći eliminaciju. Svaki tjedan jedan će tim biti eliminiran iz natjecanja, a pobijedit će par za kojeg će Bear Grylls procijeniti da je pokazao najviše srca, hrabrosti, inicijative i rješenja u zadanim izazovima.

Ovo nije utrka, nego avantura koja će im promijeniti život i otkriti sirovi instinkt potreban za preživljavanje.

Bear Grylls: Izvući živu glavu (Get Out Alive with Bear Grylls) premijerno će se prikazivati na Discovery Channelu od 18. studenog u 21 sat. Serijal se sastoji od 8 epizoda.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!