Home » Obavijesti/ostalo » Nagradne igre » Giveaway: Poklanjamo Patriot Node – bežično kućište za pohranu multimedije

Giveaway: Poklanjamo Patriot Node – bežično kućište za pohranu multimedije

giveaway-patriot-node

HD Televizija u suradnji sa svojom partner stranicom Bright Side of News i kompanijom Patriot Memory USA poklanja jedan primjerak Node uređaja. Radi se o jedinstvenom uređaju koji nije dostupan u našoj regiji, a koji smo testirali na samom kraju 2012. godine, te ga ocijenili kao praktično rješenje za pohranu velikog broja podataka i samim time povećanja ograničenog kapaciteta memorije u mobilnim telefonima i tabletima. Uređaj omogućuje ugradnju tvrdog diska kapaciteta do 2 TB, te uz ugrađenu Wi-Fi mrežu i Li-Ionsku bateriju može se istovremeno povezati sa čak 8 uređaja i razmjenjivati s njima podatke. Da biste mogli osvojiti primjerak ovog zanimljivog proizvoda, a čija se cijena kreće oko 500 kuna, pročitajte u nastavku pravila.

Želim Patriot Node uređaj, što moram učiniti da ga osvojim?

Da biste postali kandidat za osvajanje ovog proizvoda tvrtke Patriot Memory USA, potrebno je napraviti slijedeće:

  1. Podržite glasom na Facebooku HD Televizija stranicu i našu partner stranicu Bright Side of News:

HD Televizija:

[fblike url=”https://www.facebook.com/hdtelevizija” style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”600px” verb=”recommend” font=”tahoma”]

Bright Side of News:

[fblike url=”https://www.facebook.com/brightsideofnews” style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”600px” verb=”recommend” font=”tahoma”]
  1. (ALTERNATIVNO) – Ako nemate Facebook račun tada možete u našoj bazi televizora ostaviti komentar na televizor koji posjedujete ili koji ste imali prilike vidjeti/koristiti (u stilu kratkog osvrta kako vas se je dojmio)

HDDb – baza televizora >>

2. Na e-mail adresu nagradna @ hdtelevizija . com (bez razmaka) pošaljite kontakt podatke (ime i prezime, adresu) kako bismo vas mogli kontaktirati i poslati nagradu.

Prijave sakupljamo do nedjelje 03. veljače u 23:59, a ime dobitnika ćemo objaviti 04. veljače tijekom dana.

Napomene: Primjerak koji poklanjamo je prošao testiranje na HD Televiziji i kao takav nije neotpakiravan niti nikada korišten. Uređaj je u potpuno funkcionalnom stanju i isporučuje se s cjelokupnim sadržajem, te verzijom softvera koja je navedena u recenziji. Tvrdi disk se ne nalazi u pakiranju. U poklanjanju mogu sudjelovati samo kandidati s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Svim sudionicima želimo puno uspjeha!

Ažuriranje 04.02.2013.

Među 190 prijava izvučen je broj 114, iza kojeg se krije Sandi Fabjanović iz Splita! Čestitamo dobitniku, a ostalima želimo više sreće u narednim igrama darivanja.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

4 komentara

  1. Super giveaway… node je definitivno stvar koja bi mogla postati bum.. ako je suditi prema mom kućanstvu dobiva definitivno DA.

  2. nisam se imala priliku susresti s ovako mocnim proizvodom ali sam odusevljena onim sto sam vidjela cula i procitala.sve najbolje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*