Audio-video uređajiVijesti

AOC Style Line monitor visoke tehnologije i elegancije

AOC-Style-Line-monitor

Predstavljena je inovacija u liniji AOC-ovih IPS monitora. Novi i2757Fh Style Line monitor odlikuje izuzetna elegancija dizajna, s ultra tankim crnim i srebrnim kućištem i vrhunskim IPS panelom koji pruža živu i preciznu sliku.

Napredna LCD tehnologija omogućuje iznimno široke kutove gledanja, veliki kontrast i izrazitu stabilnost boja, što sve doprinosi potpunijem iskustvu i većem uživanju u gledanju vizualnog sadržaja. Veličina ekrana koja doseže do 68.6 cm dopušta pogled iz različitih kutova, čak i do 178 stupnjeva. Uz statički kontrast od 1000:1, kratko vrijeme odziva od samo 5 ms i osvijetljenosti od 250 cd/m, i2757Fh Style Line nudi odlične uvjete korištenja, kako za profesionalne grafičke izvedbe tako i za sve korisnike sa visokim zahtjevima kvalitete u vizualnoj tehnologiji.

AOC-monitor-i2757Fh

Full HD rezolucija i 16:9 format posebno će razveseliti ljubitelje igirica i filmova. Također, zahvaljujući HDMI ulazima i analognom VGA ulazu, višestruki signalni izvori, kao što su Blu-ray čitači, računala i konzole, mogu biti spojeni istovremeno.

Ovaj monitor je izuzetno ekonomičan izbor kada je riječ o uštedi energije i zaštiti životne okoline, što potvrđuju i zahtjevni TCO 5.0 i EPEAT Silver certifikati.

AOC-Style-Line-Monitor

Dosljedan svojoj kvaliteti i pozitivnom imidžu na tržištu, AOC za svoj Style Line i2757Fh model pruža jamstvo do tri godine.

Style Line i2757Fh monitor može se kupiti u svim Links trgovinama, a okvirna cijena mu iznosi 2249 kn.

Izvor: Pragma PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!