Blu-ray izdanjaFilmoviKinoVijesti

Blitz kino i Blu-ray filmovi u listopadu

Blitz-filmovi-za-listopad

Za listopad, Blitz nam je pripremio nove kino filmove i jedan Blu-ray naslov. U nastavku saznajte koje..


96 sati: Istanbul (Taken 2)

Redatelj: Olivier Megaton
Uloge:  Liam Neeson,  Maggie Grace, Rade Šer­bedžija

U kinima od 4. listopada

Nakon fenomenalnog uspjeha trilera 96 sati (Taken) iz 2009. godine, koji je u svijetu utržio 224 milijuna dolara, nastavak je bio samo pita­nje vremena.  Liam Neeson se vraća kao Bryan Mills, umirovljeni agent CIA, kojeg ništa nije spriječilo da spasi svoju kćerku od otmičara.
Murad (Rade Šerbedžija), otac jednog od ubije­nih otmičara želi osvetu za smrt svoga sina te otima  Liam Neesona i njegovu ženu , a u spasi­lačku misiju kreće  njihova kćer.

Sammy 2: Morska avantura (Sammy’s adventures 2)
Sinkronizirano

Redatelj: Ben Stassen

Glasovi: Ljubomir Kerekeš, Željko Vukmirica, Pero Juričić, Robert Ugrina, Mila Elegović, Luka Bulić, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac, Ana Begić Tahiri,David Vurdelja (Baby Dooks)

U kinima od 4. listopada

Nastavak popularnog animiranog filma Sammy na putu oko svijeta, priča je o maloj kornjači na velikom putovanju kroz oceane. U novoj avanturi Sammy će završiti u akvariju za turiste u Dubai­u, odakle će morati pobjeći zajedno sa svojim morskim prijateljima.

Željno iščekivani nastavak priče jednog od omi­ljenih animiranih junaka!

Pazi koga biraš (Wedding video)

Redatelj: Nigel Cole
Uloge:  Lucy Punch, Miriam Margolyes,  Robert Webb

U kinima od 11. listopada

Kako vjenčanja mogu biti stresna, a tek koliko obitelj i prijatelji mogu biti dosadni i naporni najbolje znaju glavni likovi ove urnebesne ko­medije: Saskia, Tim I Raif.  Timov brat, Raif, ujedno i kum, odlučio je ovjekovječiti svaki tre­nutak priprema i događanja oko svadbe. Nje­govi video zapisi nasmijat će vas do suza!

Neupitno– ovo vjenčanje bit će dan za pamće­nje!

Paranormalno 4 (Paranormal activity 4)

Redatelj: Henry Joost,  Ariel Schulman
Uloge:  Katie Featherston,Matt Shively

U kinima od 18. listopada

Najstrašniji horor svih vremena dobio je svoj če­tvrti nastavak. Za one koji prate sestre  Katie, Kristi i demonsku silu koja ih progoni od djetinj­stva, postoje mnoga neodgovorena pitanje i ne­objašnjene aktivnosti.

Paranormalno 4 daje neke odgovore…Priča se nastavlja tamo gdje je završio drugi dio ove ho­ror sage.

Očekivati možete samo jedno, da vas bude strah, više no ikad…

Alex Cross

Redatelj: Rob Cohen
Uloge:  Tyler Perry, Matthew Fox

U kinima od 18. listopada

Ove godine na velika platna stiže nova ekraniza­cija romana jednog od najplaćenijih pisca na svi­jetu, Jamesa Pattersona, o policijskom psihologu Alexu Crossu.  Prethodno su ekranizirani Kolekci­onar  i Paukova zavjera, sa Morganom Freema­nom u glavnoj ulozi, koji su ostvarili veliki us­pjeh na kino blagajnama. Film donosi priču o detektivu iz Washingtona Alex-u Cross-u kojemu je  rečeno da mu je ubi­jen jedan član obitelji, on kreće da pronađe ubo­jicu. Međutim, ubrzo otkriva da njegova rođaki­nja  nije bila prva žrtva i da stvari nisu takve ka­kvim se čine.

Halimin put

Arsen Anton Ostojić
Uloge: Alma Prica, Olga Pakalović, Mijo Jurišić, Mustava Nadarević, Izudin Bajrović, Miraj Grbić, Daria Lorenci, Dejan Aćimović

“Halimin put” je dirljiva priča o dvije žene koje dijele jedno majčinstvo u poslijeratnoj bosanskoj Krajini, točnije, priča o dobroćudnoj Halimi koja pokušava pronaći svog nestalog sina, svjesna kako je jedini način da uspije u svojoj namjeri taj da pronađe svoju nećakinju koja je s njim na poseban način povezana, a koju nitko nije vidio već dvadesetak godina…

Dirljiva priča o životu, ljubavi, majčinstvu. Film koji je osvojio nagradu publike na prestižnom filmskom festivalu u Puli neće vas ostaviti ravnodušnima.

Popis Blu-ray filmova

– Madagaskar 3  (31.10.2012.)

Izvor: Blitz PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!