Home » Filmovi » Blu-ray izdanja » Blitz kino i Blu-ray filmovi u listopadu

Blitz kino i Blu-ray filmovi u listopadu

Blitz-filmovi-za-listopad

Za listopad, Blitz nam je pripremio nove kino filmove i jedan Blu-ray naslov. U nastavku saznajte koje..


96 sati: Istanbul (Taken 2)

Redatelj: Olivier Megaton
Uloge:  Liam Neeson,  Maggie Grace, Rade Šer­bedžija

U kinima od 4. listopada

Nakon fenomenalnog uspjeha trilera 96 sati (Taken) iz 2009. godine, koji je u svijetu utržio 224 milijuna dolara, nastavak je bio samo pita­nje vremena.  Liam Neeson se vraća kao Bryan Mills, umirovljeni agent CIA, kojeg ništa nije spriječilo da spasi svoju kćerku od otmičara.
Murad (Rade Šerbedžija), otac jednog od ubije­nih otmičara želi osvetu za smrt svoga sina te otima  Liam Neesona i njegovu ženu , a u spasi­lačku misiju kreće  njihova kćer.

Sammy 2: Morska avantura (Sammy’s adventures 2)
Sinkronizirano

Redatelj: Ben Stassen

Glasovi: Ljubomir Kerekeš, Željko Vukmirica, Pero Juričić, Robert Ugrina, Mila Elegović, Luka Bulić, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac, Ana Begić Tahiri,David Vurdelja (Baby Dooks)

U kinima od 4. listopada

Nastavak popularnog animiranog filma Sammy na putu oko svijeta, priča je o maloj kornjači na velikom putovanju kroz oceane. U novoj avanturi Sammy će završiti u akvariju za turiste u Dubai­u, odakle će morati pobjeći zajedno sa svojim morskim prijateljima.

Željno iščekivani nastavak priče jednog od omi­ljenih animiranih junaka!

Pazi koga biraš (Wedding video)

Redatelj: Nigel Cole
Uloge:  Lucy Punch, Miriam Margolyes,  Robert Webb

U kinima od 11. listopada

Kako vjenčanja mogu biti stresna, a tek koliko obitelj i prijatelji mogu biti dosadni i naporni najbolje znaju glavni likovi ove urnebesne ko­medije: Saskia, Tim I Raif.  Timov brat, Raif, ujedno i kum, odlučio je ovjekovječiti svaki tre­nutak priprema i događanja oko svadbe. Nje­govi video zapisi nasmijat će vas do suza!

Neupitno– ovo vjenčanje bit će dan za pamće­nje!

Paranormalno 4 (Paranormal activity 4)

Redatelj: Henry Joost,  Ariel Schulman
Uloge:  Katie Featherston,Matt Shively

U kinima od 18. listopada

Najstrašniji horor svih vremena dobio je svoj če­tvrti nastavak. Za one koji prate sestre  Katie, Kristi i demonsku silu koja ih progoni od djetinj­stva, postoje mnoga neodgovorena pitanje i ne­objašnjene aktivnosti.

Paranormalno 4 daje neke odgovore…Priča se nastavlja tamo gdje je završio drugi dio ove ho­ror sage.

Očekivati možete samo jedno, da vas bude strah, više no ikad…

Alex Cross

Redatelj: Rob Cohen
Uloge:  Tyler Perry, Matthew Fox

U kinima od 18. listopada

Ove godine na velika platna stiže nova ekraniza­cija romana jednog od najplaćenijih pisca na svi­jetu, Jamesa Pattersona, o policijskom psihologu Alexu Crossu.  Prethodno su ekranizirani Kolekci­onar  i Paukova zavjera, sa Morganom Freema­nom u glavnoj ulozi, koji su ostvarili veliki us­pjeh na kino blagajnama. Film donosi priču o detektivu iz Washingtona Alex-u Cross-u kojemu je  rečeno da mu je ubi­jen jedan član obitelji, on kreće da pronađe ubo­jicu. Međutim, ubrzo otkriva da njegova rođaki­nja  nije bila prva žrtva i da stvari nisu takve ka­kvim se čine.

Halimin put

Arsen Anton Ostojić
Uloge: Alma Prica, Olga Pakalović, Mijo Jurišić, Mustava Nadarević, Izudin Bajrović, Miraj Grbić, Daria Lorenci, Dejan Aćimović

“Halimin put” je dirljiva priča o dvije žene koje dijele jedno majčinstvo u poslijeratnoj bosanskoj Krajini, točnije, priča o dobroćudnoj Halimi koja pokušava pronaći svog nestalog sina, svjesna kako je jedini način da uspije u svojoj namjeri taj da pronađe svoju nećakinju koja je s njim na poseban način povezana, a koju nitko nije vidio već dvadesetak godina…

Dirljiva priča o životu, ljubavi, majčinstvu. Film koji je osvojio nagradu publike na prestižnom filmskom festivalu u Puli neće vas ostaviti ravnodušnima.

Popis Blu-ray filmova

– Madagaskar 3  (31.10.2012.)

Izvor: Blitz PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*