Audio-video uređajiIFA - BerlinSajmovi elektronikeVijesti

IFA 2012: Novi Mede8er MED1000X3D uskoro u više boja kućišta

mede8er-med1000x3d-head

Otkako su se pojavili prvi Mede8er reproduktori na našem tržištu, stekli su mnogo poklonika i prodali se u tisućama primjeraka što je razvilo zajednicu i dalo poticaj kompaniji Sanji Electronics da predstavi nove modele i tako ostane u korak s aktualnim trendovima. Najnoviji model, MED1000X3D, primjer je praćena trendova uz zadržavanje svih onih elemenata koje smo voljeli kod ranijih varijanti – u novom i uskoro višebojnom kućištu.

Nakon modela MED500X i MED500X2, proizvođač se je odlučio za potpuno novi dizajn kućišta koji će svojim okruglim sučeljem primamiti mnoge, posebice ljubitelje SF sadržaja. “Vanzemaljski” dizajn nije sve što se promijenilo u novoj generaciji Mede8era – glavne novosti se nalaze doslovno “ispod haube”, odnosno ispod poklopca koji sada olakšava ugradnju tvrdih diskova – kapaciteta do 3 TB. Novi Mede8er sada podržava 3D sadržaje i to ne samo one unutar Full HD okvira – Realtek RTD1186 procesor na 750 MHz i HDMI 1.4 sučelje sada podržavaju Full 3D/Side By Side/Top & Bottom/Frame Sequential i Frame Packing pohranjene sadržaje, tako da više neće biti poteškoća s reprodukcijom BD 3D ISO datoteka ili bilo kojih drugih koje su trenutno u opticaju.

mede8er-med1000x3d-silver

Sve ostale elemente koje smo hvalili i voljeli susrećemo i ove godine u MED1000X3D reproduktoru, uz detaljne specifikacije dostupne na službenoj stranici.

mede8er-med1000x3d-blue

Ono što jest novost koju smo vidjeli u posjeti Mede8er štandu na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu, jesu vizualno različite varijante kućišta koje će se uskoro pojaviti na tržištu. Promjena se odnosi na boju poklopca koji prekriva gornji dio kućišta, a koji će, uz trenutno aktualni srebrni, također biti dostupan u crnoj i plavoj varijanti. Dodatne opcije predstavljaju zgodnu opciju za korisnike koji žele uskladiti boju uređaja sa ostalim koje posjeduju u kućanstvu, uz istu cijenu.

mede8er-med1000x3d-black

Mede8er MED1000X3D ćemo uskoro imati na testu i provjeriti kakav je “ispod haube”, bez obzira koje boje ona bila.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!