Home » Filmovi » Stigao je službeni trailer za Jacksonovog Hobbita

Stigao je službeni trailer za Jacksonovog Hobbita

Peter Jackson je pripremio lijep poklon za sve ljubitelje Tolkienove epske priče o Međuzemlju kroz svoj film The Hobbit, čiji je trailer službeno postao dostupan.

Trailer pokazuje kako je Bilbo Baggins započeo svoje pustolovine s Gandalfom Sivobradim i trinaest patuljaka predvođenih legendarnim ratnikom Thorin Oakenshieldom. Sve što smo znali slušati u trilogiji Gospodara prstenova o Bilbovim pustolovinama, sljedeće godine ćemo napokon moći i vidjeti.

Iako bismo svi vrlo rado pogledali ovaj film tokom praznika, do izlaska ćemo se morati strpiti do kraja iduće godine, točnije do 14. prosinca 2012, kad se očekuje službeno lansiranje filma pred velika platna.

[youtube id=”G0k3kHtyoqc” w=”600″ h=”337″]

Izvor: The Hobbit Blog

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

8 komentara

 1. iskreno film mi ne zvuči i ne izgleda obečavajuae

 2. Po ovom traileru film nikada ne bi išao pogledati. Izgleda kao trakavica od tri sata u kojoj se više manje ništa nedoga?a..

 3. Izgleda da još nisu snimili dijelove u kojima se nešto doga?a.

 4. Ujutro je bilo 200-ak pogleda na video, sada 2,504,953 ;).

 5. Riječi pjesme iz foršpana:

  “Far Over the Misty Mountains Cold,

  To Dungeons Deep and Caverns Old,

  The Pines were Roaring on The Heights,

  The Winds were Moaning in the Night,

  The Fire was Red, it Flaming Spread,

  The Trees Like Torches Blazed with Light.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*