FilmoviKinoVijesti

Stigao je službeni trailer za Jacksonovog Hobbita

Peter Jackson je pripremio lijep poklon za sve ljubitelje Tolkienove epske priče o Međuzemlju kroz svoj film The Hobbit, čiji je trailer službeno postao dostupan.

Trailer pokazuje kako je Bilbo Baggins započeo svoje pustolovine s Gandalfom Sivobradim i trinaest patuljaka predvođenih legendarnim ratnikom Thorin Oakenshieldom. Sve što smo znali slušati u trilogiji Gospodara prstenova o Bilbovim pustolovinama, sljedeće godine ćemo napokon moći i vidjeti.

Iako bismo svi vrlo rado pogledali ovaj film tokom praznika, do izlaska ćemo se morati strpiti do kraja iduće godine, točnije do 14. prosinca 2012, kad se očekuje službeno lansiranje filma pred velika platna.

[youtube id=”G0k3kHtyoqc” w=”600″ h=”337″]

Izvor: The Hobbit Blog

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

8 komentara

 1. Po ovom traileru film nikada ne bi išao pogledati. Izgleda kao trakavica od tri sata u kojoj se više manje ništa nedoga?a..

 2. Riječi pjesme iz foršpana:

  “Far Over the Misty Mountains Cold,

  To Dungeons Deep and Caverns Old,

  The Pines were Roaring on The Heights,

  The Winds were Moaning in the Night,

  The Fire was Red, it Flaming Spread,

  The Trees Like Torches Blazed with Light.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!