Vijesti

Tele2 otvorio prodajni centar u samom središtu Zagreba

15.11. 2011. – Tele2, poznati hrvatski mobilni operater za GSM mobilnu komunikaciju predstavio je novootvoreni prodajni centar u samom središtu grada Zagreba.

Radi se o prvom “experience” centru na uglu Gajeve ulice i Trga bana Jelačića, a na kojem će svi zainteresirani moći pregledati ponudu najnovijih mobilnih telefona i pretplatničkih paketa. Kao lijep dodatak prodajnom centru Tele2 predstavljen je tzv. “post it” zid na kojem će Zagrepčani moći jedni drugima ostavljati poruke na omiljenom sastajalištu.

Za vrhunski doživljaj otvorenja centra pobrinuli su se domaći celebrityji Hrvoje Šalković, Ida Prester, Leona Paraminski i Mario Petreković.

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!