Home » Vijesti » Tele2 otvorio prodajni centar u samom središtu Zagreba

Tele2 otvorio prodajni centar u samom središtu Zagreba

15.11. 2011. – Tele2, poznati hrvatski mobilni operater za GSM mobilnu komunikaciju predstavio je novootvoreni prodajni centar u samom središtu grada Zagreba.

Radi se o prvom “experience” centru na uglu Gajeve ulice i Trga bana Jelačića, a na kojem će svi zainteresirani moći pregledati ponudu najnovijih mobilnih telefona i pretplatničkih paketa. Kao lijep dodatak prodajnom centru Tele2 predstavljen je tzv. “post it” zid na kojem će Zagrepčani moći jedni drugima ostavljati poruke na omiljenom sastajalištu.

Za vrhunski doživljaj otvorenja centra pobrinuli su se domaći celebrityji Hrvoje Šalković, Ida Prester, Leona Paraminski i Mario Petreković.

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*