3DVijesti

Većina potrošača preferira 3D televizore naspram onih dvodimenzionalnih

Mnoga istraživanja 3DTV-a u zadnjih nekoliko mjeseci preispituju je li 3D tehnologija prihvaćena od strane tržišta onoliko koliko se proizvođači nadaju. Ipak, prema najnovijem anketnom istraživanju, većina potrošača vjeruje da 3D televizori pružaju mnogo bolje iskustvo gledanja od njihovih dvodimenzionalnih konkurenata.

Anketu je provela neovisna tvrtka za istraživanje tržišta Frank N. Magid Associates u ime poznatog Panasonica. Prema anketi, većina potrošača je izjavila da im se iskustvo gledanja znatno popravilo s 3D televizorima.

Anketno istraživanje je uključivalo više od petstotinjak ispitanika na Disneyjevoj D23 Expo konferenciji u Disneylandu, Anaheim, CA. Čak 99% ispitanika koji su gledali 3DTV istaknulo je da je 3D nešto bolji od standardnog 2DTV-a, dok je 71% od njih izjavilo da je 3D dramatično bolji od tradicionalnih televizora.

Iako je anketu naručio jedan od najvećih proizvođača 3D televizora kojem je itekako stalo da se prodaja 3D televizora poveća, sama D23 konferencija okuplja članove Disneyjevog fan kluba, tako da anketni uzorak ima svoju težinu.

Izvor: HDTV Reviews

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

7 komentara

    1. Potpuna istina. Osim toga bilo tko od nas da do?e na takvu prezentaciju bi trenutno bio oduševljen vi?enim, ali kod svakodnevne upotrebe pogotovo aktivnog 3D nema šanse za ovakvim rezultatom.

      1. Tacno tako da nije onih koji lete za novim stvarima nebi nist anovo izaslo godinama, ali ovako oni finansiraju razvoj novih tehnologija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!