Strane recenzije

Recenzije A/V opreme za tjedan 38 2011.

av recenzije

Počevši od ovog tjedna, na HD Televiziji ćete moći pratiti unutar jedne vijesti sve recenzije koje su objavili strani i domaći portali, a koji su vezani za A/V opremu. Obzirom da HD Televizija nije u mogućnosti testirati svaki komad opreme koji se pojavi na tržištu, kroz gradnju baze recenzija s relevantnih stranica posjetitelji bi trebali dobiti bolju sliku o performansama uređaja. Nadamo se da će vam nova rubrika biti zanimljiva, a za svaku sugestiju smo otvoreni putem forme za komentiranje koja ne zahtjeva registraciju.

PETAK, 23. rujna 2011.

/

ČETVRTAK, 22. rujna 2011.

1. Recenzija Logitech Harmony 200 daljinskog upravljača na TrustedReviews.com

Najpovoljniji univerzalni daljinski upravljač koji je s razlogom ograničen na istovremeno upravljanje s najviše tri uređaja mogao bi biti karta za Logitechovu kvalitetu po povoljnoj cijeni.

2. Recenzija Apple Thunderbolt Display 27″ monitora na CNET.com

Novi Appleov Cinema Display monitor rezolucije 2560 x 1440 piksela na IPS matrici izgleda odlično, opremljen je suvremenim priključcima od kojih se najviše ističe Thunderbolt, a tu su također Firewire i Ethernet. Je li kvaliteta na razini ranijih modela, provjerite u recenziji.

3. Recenzija Samsung PS51D550 plazma 3DTV-a na HDTVtest.co.uk

Ulazni model Samsungovih plazmi za 2011. godinu, pune HD razlučivosti i s podrškom za aktivni 3D, no bez Smart TV platforme.

SRIJEDA, 21. rujna 2011.

1. Recenzija Mede8er MED500X2 media reproduktora na DigitalVersus.com

Nakon recenzije na HD Televiziji, Digital Versus je također isprobao novu generaciju popularnog media centra tvrtke Sanji Electronics. Iako identičnog dizajna kućišta, novi Mede8er donosi pregršt novosti koje se oslanjaju na novi Realtekov procesor i aktualne verzije USB i mrežnih priključaka za još brže pretraživanje i pokretanje velikih A/V datoteka.

2. Recenzija Cello C42T71DVB-3D 3D televizora na TrustedReviews.com

Iako Cello televizori nisu dostupni kod nas, zanimljivo je pogledati recenziju trenutno najpovoljnijeg 3D televizora temeljenog na polarizacijskoj tehnologiji. Četiri para naočala prilaže se uz ovaj 42″ LCD televizora s CCFL pozadinskim osvjetljenjem. Recenzije LG i Philips 3D televizora pročitajte na HD Televiziji.

UTORAK, 20. rujna 2011.

1. Recenzija Sony KDL-55HX823 3D televizora na TechRadar.com

Recenzija Sonyjevog edge LED 3D televizora visoke klase opremljenog X-Reality PRO procesorom, 400 Hz procesiranjem i pametnim aplikacijama.

2. Recenzija BenQ EW2430 monitora na TechRadar.com

Monitor 24″ dijagonale nudi VA matricu koja osigurava duboku crnu i realistične boje. Monitor pune HD razlučivosti i statičnog kontrasta od 3000:1

3. Recenzija Logitech HD Webcam C615 web kamere na DigitalVersus.com

Test web kamere renomiranog proizvođača periferije za računala, sposobna snimati punu HD razlučivost brzinom od 15 sličica u sekundi.

4. Recenzija Toshiba 42SL417U 2D HD televizora na CNET.com

Test jednog od najpovoljnijih bočno osvjetljenih LED LCD televizora s internet povezivosti.

PONEDJELJAK, 19. rujna 2011.

1. Recenzija Samsung UE40D5520 2D televizora na DigitalVersus.com

Testiran je Samsungov ovogodišnji LED LCD televizor dijagonale 102 cm u varijantama s PVA i MVA zaslonom. Televizor je također dostupan u dijagonalama od 32″ (81 cm), 37″ (96 cm) i 46″ (117 cm). Televizor pripada Samsungovoj srednjoj klasi i stepenicu je ispod D6500 modela. Ne posjeduje podršku za 3D, no zato je opremljen Smart TV platformom i širokim rasponom mrežnih mogućnosti.

2. Recenzija LG Flatron IPS225 2D monitora na DigitalVersus.com

LG-jev monitor dijagonale 22″ namijenjen je korištenju uz PC računalo, a karakterizira ga IPS matrica s tvornički kalibriranim bojama i širokim kutem gledanja. Monitor je 16:9 formata i pune HD razlučivosti, a uz DVI tu je i HDMI priključak.

3. Recenzija Onkyo TX-NR1009 A/V pojačala na TrustedReviews.com

Test Onkyo 9.2 pojačala snage 180W po kanalu, Marvel QDEO video procesiranja i THX Select2 Plus certifikata uz podršku za 3D i skaliranje do 4K razlučivosti.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

12 komentara

  1. Nije mi jasno kako ste propustili da objavite vest o novoj seriji panasonic 3d plazme UT30 i o novim 3d naocarima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!