3DVijesti

Po prvi u Hrvatskoj film u 4 dimenzije – Spy Kids: U vrtlogu vremena 4D!

Spy Kids: U vrtlogu vremena 4D prvi je film koji će se u hrvatskim kinima prikazivati u 4 dimenzije. Uz već standardnu 3D kino tehnologiju, ovaj film će se moći i mirisati.

Posjetitelji će uz kupljenu ulaznicu dobiti speci­jalnu Aromascope karticu, pomoću koje će njihov doživ­ljaj filma biti još intenzivniji, odnosno, dodati mu još jednu dimenziju. Aromascope kartica se ogrebe i miriše u trenutku kada se na platnu pojave određeni brojevi vezani uz brojeve na karticama, a za ovaj 4D doživljaj nećete trebati platiti više.

U filmu Jessica Alba glumi Marissu Cortez Wilson i naiz­gled ima sve… udana je za slavnog televizijskog repor­tera koji je lovac na špijune, rodila je bebu i pomajka je inteligentnih blizanca. No, u stvarnosti, dok im pokuša­va biti majkom, Rebecca (Rowan Blanchard) i Cecil (Mason Cook) jasno joj daju do znanja da ju ne žele gledati. Osim toga, njezin suprug Wilbur (Joel McHale) ne bi prepoznao špijuna čak ni da živi s njime – što je upravo i slučaj jer je Marissa umirovljena tajna agenti­ca. Njihov se život potpuno preokrene kad manijakalni Timekeeper (Jeremy Piven) zaprijeti zauzeti planet i Marissu iz sjedišta OSS-a (doma najvećih šijuna u ko­jem je osnovan Spy Kids odjel) pozivaju natrag u služ­bu…

Film u kina stiže 1. rujna, a pretprodaja ulaznica je već krenula.

[youtube id=”d-R8jpQb2OE” w=”600″ h=”337″]

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

6 komentara

  1. Do sada sam izraz “četvrta dimenzija” zapažao kod putovanja kroz vrijeme, ovo je prvi puta da vidim kod spominjanja mirisa. Fizikalno – upitno je da li je to uopae “dimenzija”, prije ae biti riječi o “treaem osjetilu” (vid, sluh, MIRIS). No dobro, da još daju nešto i za prigristi i gucnuti dobili bi i 4 osjetilo (OKUS).Šala.LP

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!