3DAudio-video uređajiNajave testovaVijesti

Najava testa: Panasonic TX-P50VT30E

Panasonic VT30 serije je konačno stigao u naš testne prostorije! Pulen Panasonicove ponude za 2011-tu godinu dolazi sa najboljim mogućim tehnologijama i dodatcima koje Plasma brandovi mogu trenutno da ponude. Pored One sheet glass dizajna, integriranih NeoPlasma tehnologija sa Infinite Black 2 Pro panelom, THX 3D i ISF certifikatima i kalibracionim modovima, Wi-Fi i USB recording mogućnostima mogućnostima, te 3D reprodukcijom sa 2D-u-3D konverzijama, VT30 dolazi i sa naprednim sučeljem za automatsku kalibraciju kakvu po prvi puta možemo da vidimo na televizorima do sada. Sinergija Spectracal ISF kalibracijska tvrtke sa Panasonicovim razvojnim timom omogućila je razvoj VT30 aktivnog dinamičkog ISF moda putem USB->RS232 veze sa PC-em na kojem je instaliran Spectracal Calman verzije 4.21.

Spectracal je nazvao .cdfx fajl u sklopu Calmana; “Panasonic Auto”, što označava autokalibraciju o kojoj ćemo više govoriti prilikom samog testa.

Naime u trenutku zaprimanja VT30 modela, Spectracal nas je obavijestio da je izašla nova verzija Calman-a te smo ažurirali 4.2 verziju na 4.21 verziju.

Connex USB na RS232 serijski kabel za spajanje Panasonic VT30 modela sa PC-em

Test VT30 modela će iz pomenutih razloga biti zasigurno najzanimljiviji i najobimniji test koji je naš lab ikada sproveo. Do čitanja.

Na test ustupio:

VT Commerce Ljubuški, BiH

Novi model plasme možete pogledati i uvjeriti se u njene inovativnosti u Panasonic Shopu na adresi: Kralja Petra Krešimira IV (SPC Rondo)
Nazvati telefonski na 036/313-070, te putem skype-a na eshopmostar ili putem web stranice: www.vtc.ba i facebook stranice

Sve komentare i prijedloge možete ostaviti na našem forumu ili direktno na glavnoj stranici.

Copyright HD Televizija 2011. Sva prava pridržana. Neke slike u vlasništvu tvrtke Panasonic.

Tekst i slike nije dopušteno kopirati bez dopuštenja!

Adsense

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. btw… thanks na odličnim savjetima—vec sam 5 mjeseci ponosni vlasnik 50s20-ke i popcorna a-200 te sam prezadovoljan!
    lp

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!