Vijesti

Portal Usporedi.hr navršio tri godine! [PR]

Uz HD Televiziju, ove godine svoj treći rođendan slavi i Usporedi.hr, stranica koja prenosi ponudu tehničke robe hrvatskih trgovina. U indeksu se nalazi više od 8000 proizvoda, a kako bi se korisnik mogao lakše snaći tu su pametno osmišljeni izbornici, razni filtri i vizualni prikaz proizvoda za što brže snalaženje. Usporedi.hr ne samo da indeksira proizvode i prikazuje njihove cijene ovisno o trgovini, već dio proizvoda samostalno vrlo detaljno testira. Kako bi što bolje označio tri godine postojanja, Usporedi.hr organizira i rođendanski party u zagrebačkoj diskoteci Saloon, o čemu više u nastavku. Ekipi s Usporedi.hr stranice želimo još mnogo ovakvih rođendana i puno uspjeha u daljnjem radu!

Zagreb, 10. Studeni 2010. – Ne tako davne 2007. godine portal Usporedi.hr krenuo je on-line, započevši s prezentiranjem proizvoda kroz katalog, specifikacije i cijene. Slogan „Najvažnija stranica prije shoppinga“ s vremenom je ojačan preporukama za kupnju, detaljnim testovima i informativnim člancima.
Danas s ponosom možemo izjaviti kako se portal nalazi unutar top 100 najposjećenijih hrvatskih web stranica. Usporedno s rastom on-line trgovine, uskoro se nadamo postati najvažnijom shopping stranicom.

Kako bi svi naši posjetitelji s nama zajedno proslavili tri godine postojanja organizirali smo rođendanski party. Proslava će se održati u petak 19.11., unutar najstarije Zagrebačke diskoteke Saloon, uz organizacijsko pokroviteljstvo mmm-Agramservisa. Svim posjetiocima osiguran je zaseban prostor Logic, gdje će atmosferu pokretati DJ Blacksoul, vodeći hrvatski producent i DJ. Kako bi cijeli party još dodatno začinili, održat ćemo nagradnu igru za sve posjetitelje eventa.

Fotografije s prošlog partya možete pogledati na našem Facebook profilu.

Adsense

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!