Vijesti

Portal Usporedi.hr navršio tri godine! [PR]

Uz HD Televiziju, ove godine svoj treći rođendan slavi i Usporedi.hr, stranica koja prenosi ponudu tehničke robe hrvatskih trgovina. U indeksu se nalazi više od 8000 proizvoda, a kako bi se korisnik mogao lakše snaći tu su pametno osmišljeni izbornici, razni filtri i vizualni prikaz proizvoda za što brže snalaženje. Usporedi.hr ne samo da indeksira proizvode i prikazuje njihove cijene ovisno o trgovini, već dio proizvoda samostalno vrlo detaljno testira. Kako bi što bolje označio tri godine postojanja, Usporedi.hr organizira i rođendanski party u zagrebačkoj diskoteci Saloon, o čemu više u nastavku. Ekipi s Usporedi.hr stranice želimo još mnogo ovakvih rođendana i puno uspjeha u daljnjem radu!

Zagreb, 10. Studeni 2010. – Ne tako davne 2007. godine portal Usporedi.hr krenuo je on-line, započevši s prezentiranjem proizvoda kroz katalog, specifikacije i cijene. Slogan „Najvažnija stranica prije shoppinga“ s vremenom je ojačan preporukama za kupnju, detaljnim testovima i informativnim člancima.
Danas s ponosom možemo izjaviti kako se portal nalazi unutar top 100 najposjećenijih hrvatskih web stranica. Usporedno s rastom on-line trgovine, uskoro se nadamo postati najvažnijom shopping stranicom.

Kako bi svi naši posjetitelji s nama zajedno proslavili tri godine postojanja organizirali smo rođendanski party. Proslava će se održati u petak 19.11., unutar najstarije Zagrebačke diskoteke Saloon, uz organizacijsko pokroviteljstvo mmm-Agramservisa. Svim posjetiocima osiguran je zaseban prostor Logic, gdje će atmosferu pokretati DJ Blacksoul, vodeći hrvatski producent i DJ. Kako bi cijeli party još dodatno začinili, održat ćemo nagradnu igru za sve posjetitelje eventa.

Fotografije s prošlog partya možete pogledati na našem Facebook profilu.

Adsense

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!