Vijesti

HDTV Blic vijesti

hdtv-blic-novosti

  • Procurile specifikacije Wii 2 konzole, Blu-ray i 1080p podrška?
  • Acer predstavio T230H 23-inčni više-dodirni monitor
  • Ekološki osviješten Philipsov LCD ultra tankog dizajna
  • IskonTV – produženje promo akcije
  • Ne pokušavajte ovo doma: PS3 Slim sudar s Bravia HDTV-om

wii2bluray1080p_maxconsolenet

Procurile specifikacije Wii 2 konzole, Blu-ray i 1080p podrška?

Procurile informacije koje su se ubrzo proširile internetom govore kako će Wii 2 konzola posjedovati Blu-ray čitač s podrškom za igre i filmove pune HD razlučivosti. Konzola bi se trebala pojaviti na tržištu u trećem kvartalu iduće godine, a postoji opcija da se priloži stara Wii konzola i tako dobije popust pri kupnji. Odabir plavog diska je zbog kapaciteta, no i zaštite od piratstva. Informacije govore kako bi se konzola trebala pojaviti u cijelome svijetu u isto vrijeme. Službene slike i ostale informacije trenutno nisu dostupne. Izvor

___________________________________

acer-multitouch

Acer predstavio T230H 23-inčni više-dodirni monitor

T23H LCD monitor novi je Acer-ov monitor pune HD razlučivosti i kontrasta 80.000:1, a koji će uz posjeduje panel osvjetljiv na dodir, što je značajka koju rijetko vidimo kod monitora za obične korisnike. Uz 160/160 kuteve gledanja T23H posjeduje i 1.5 W zvučnike i DVI/HDMI ulaze.

___________________________________

philips-40pfl8664h

Ekološki osviješten Philipsov LCD ultra tankog dizajna

40″ 40PFL8664H elegantan je i ekološki osviješten novi Philipsov LCD ultra tankog dizajna koji koristi 40 posto manje energije za rad od uobičajenih LCD-a. Dodatno očuvanje energije postignuto je zahvaljujući novom LED osvjetljenju koje osim što ne sadrži štetne materijale, ima dulji životni vijek uz manju potrošnju energije. Minimalističkom izgledu dodatno pridonosi i tanak okvir ekrana od samo 28 milimetara koji naglašava elegantan dizajn te uz napredne tehnologije pruža novu dimenziju gledanja. Odličnu kvalitetu slike osigurava 1080p Full HD zaslon i Pixel Precise HD tehnologija kojom se postiže prirodna slika, izraženih boja i kontrasta. Uz vrijeme odaziva od 3 ms i HD Natural Motion tehnologiju slika je oštra i jasna bez smetnji i prilikom brzih pokreta. Philips-ov novi LCD 40PFL8664H može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom po cijeni od 12.190,00 kuna.

___________________________________

logo_iskontv

IskonTV – produženje promo akcije

Kako bi što većem broju korisnika osigurali mogućnost da iskoriste 30 posto popusta na sve naše TV pakete u Iskonu smo odlučili promotivnu akciju koja je u tijeku produžiti do kraja studenog. Svim korisnicima koji se do kraja studenog prijave za neki od Iskonovih TV paketa Iskon poklanja 30 posto popusta prva tri mjeseca. Tako će novi korisnici paketa Iskon.TRIO Start umjesto dosadašnjih 209 kn prva tri mjeseca imati mjesečnu naknadu od svega 146,30 kuna. Paket uključuje 43 TV kanala, 60 minuta telefoniranja te neograničen pristup internetu (flat internet) brzinom do 3 Mbps.

Cijena paketa Iskon.TRIO Super snižena je s 279 kn na 195,30 kuna. Super paket osim 43 TV kanal uključuje i uslugu snimalice, neograničeno telefoniranje prema brojevima u fiksnoj nacionaloj mreži, mogućnost aktiviranja 5 međunarodnih friend brojeva prema kojima korisnici razgovaraju po cijeni nacionalnih poziva te flat internet brzinom do 5 Mbps.

Korisnici koji žele samo digitalnu televiziju i internet mogu odabrati paket Iskon.DUO. Mjesečna naknada za Iskon.DUO paket iznosi prva tri mjeseca 132,68 kuna umjesto dosadašnjih 189,54 kuna. Iskon.DUO paket sadrži 43 TV kanala i flat internet do 3 Mbps.

U svojoj ponudi Iskon ima novi TV paket koji uključuje telefon i digitalnu televiziju. Njegova redovita mjesečna naknada iznosi 159 kuna, a korisnici koji to postanu tijekom akcije plaćat će prva tri mjeseca samo 111,30 kuna.

___________________________________

[youtube id=”bnC95hU7G_M” w=”425″ h=”344″]

Ne pokušavajte ovo doma: PS3 Slim sudar s Bravia HDTV-om

Udarna brzina: 80 km/h, masa objekta 3.2 kg, kinetička sila objekta u točci dodira: 774.4 joula. Test koji bi bolje pristajao na sat fizike nego na stranicu o HDTV opremi? U ovom slučaju ne. Naime, radi se o reklami Sony-ja Australija, a koji će uz svaki kupljeni Bravia HDTV pokloniti PS3 Slim konzolu. 25 000 ih je ukupno spremno, 24 999 nakon ove reklame… Zahvaljujemo kolegi Groovyrideru s Gadgeterija.net bloga koji je pronašao ovaj zanimljiv filmić.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!