Audio-video uređaji

Digital Versus testirao: PopcornHour C-200, multimedijalni tvrdi disk 2009.!

popcorn-hour-c200-front-300x155

PopcornHour C-200, nasljednik modela A-110 je stigao u trgovine. Radi se o proizvodu koji spada među “multimedijalne tvrde diskove”, što ukratko znači da se uz klasičan tvrdi disk kakav se koristi u računalima koristi elektronika koja omogućuje repoprodukciju raznih audio i video formata koji se nalaze na tvrdom disku. Ovo je tek najjednostavniji opis, današnji multimedijalni tvrdi diskovi omogućuju i reprodukciju datoteka koje se ne nalaze na ugrađenom disku, a model iz naslova čak posjeduje mogućnost ugradnje DVD/Blu-ray optičkog pogona u svoje kućište za reprodukciju sadržaja zapisanih na takav način. U svakom slučaju Digital Versus labos je dodijelio pet zvjezdica uređaju i svakako preporučamo da pogledate recenziju za više detalja.

popcorn-hour-c200-back

Prema PopcornHour-u, C-200 bi trebao biti buduća zvijezda u svijetu multimedijalnih tvrdih diskova. Na papiru ima sve potrebno za uspjeh: uzeo je sve prednosti A-110 modela i dodao neke nove značajke. Sada je tu brži čip za dekodiranje, mogućnost da postane Blu-ray reproduktor, posjeduje LCD ekran i mnoge web servise, stoga bez rezerve možemo reći kako bi C-200 mogao započeti pravu revoluciju.

> Test: PopcornHour C-200

Specifikacije i izvor slika >

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!