Audio-video uređaji

Digital Versus testirao: PopcornHour C-200, multimedijalni tvrdi disk 2009.!

popcorn-hour-c200-front-300x155

PopcornHour C-200, nasljednik modela A-110 je stigao u trgovine. Radi se o proizvodu koji spada među “multimedijalne tvrde diskove”, što ukratko znači da se uz klasičan tvrdi disk kakav se koristi u računalima koristi elektronika koja omogućuje repoprodukciju raznih audio i video formata koji se nalaze na tvrdom disku. Ovo je tek najjednostavniji opis, današnji multimedijalni tvrdi diskovi omogućuju i reprodukciju datoteka koje se ne nalaze na ugrađenom disku, a model iz naslova čak posjeduje mogućnost ugradnje DVD/Blu-ray optičkog pogona u svoje kućište za reprodukciju sadržaja zapisanih na takav način. U svakom slučaju Digital Versus labos je dodijelio pet zvjezdica uređaju i svakako preporučamo da pogledate recenziju za više detalja.

popcorn-hour-c200-back

Prema PopcornHour-u, C-200 bi trebao biti buduća zvijezda u svijetu multimedijalnih tvrdih diskova. Na papiru ima sve potrebno za uspjeh: uzeo je sve prednosti A-110 modela i dodao neke nove značajke. Sada je tu brži čip za dekodiranje, mogućnost da postane Blu-ray reproduktor, posjeduje LCD ekran i mnoge web servise, stoga bez rezerve možemo reći kako bi C-200 mogao započeti pravu revoluciju.

> Test: PopcornHour C-200

Specifikacije i izvor slika >

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!