Prijenosni uređaji

Recenzija (prijenosni DVD): Quadro DVD-600P

Značajka #7: Podrška za titlove

Kao što smo već spomenuli kod točke 4., DVD-600P podržava reprodukciju titlova kod DivX filmova. Podržani su oni s ekstenzijom SRT i SUB, dok ostali tipovi nisu podržani. Za test smo također odlučili isprobati titlove koji u jednoj datoteci sadrže više različitih jezika titlova (datoteke .sub i .idx) i uređaj ih je uspio reproducirati. Titlovi koji se ne nose isto ime kao i film nisu podržani. Hrvatski znakovi se normalno prikazuju.

Klasični Divx titlovi nemaju obrub ili pozadinu

Značajka #9: PAL/NTSC TV izlaz

DVD-600P posjeduje i audio/video izlaz kojim možete filmove i sadržaje pregledavati na velikom ekranu. Putem standardna tri RCA priključka moguće je dovesti stereo zvuk i sliku u televizor. Potreban kabel je priložen uz uređaj. Kvalitetu slike smo isprobali na Panasonic 82 cm LCD zaslonu 1366×768 piksela i slika je bila loše kvalitete, zrnata, mutna i vrlo slabog kontrasta, zbog čega je film bilo vrlo teško gledati. Prigovaramo činjenici što kada sliku i zvuk šaljete na ovaj način maleni zaslon na uređaju se ne gasi, već se isti sadržaj i na njemu reproducira, što troši bateriju.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7 8Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

5 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!