Filmovi

Novi naslovi na DVD mediju [Continental] [5. studeni]

Ovaj tjedan na DVD mediju su se pojavila tri nova sadržaja u izdanju Continental filma. Prvi za spomenuti je definitivno Nevjerojatni Hulk s Edwardom Nortonom i Liv Tiler, zatim komedija Harold i Kumar – Bijeg iz Guantanama, te Hannah Montana i Miley Cyrus: Najbolje od oba svijeta. U nastavku pogledajte detaljnije informacije…

Hulk1 NEVJEROJATNI HULK

The Incredible Hulk

Redatelj: Louis Leterrier

Glumci: Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth, William Hurt

Znanstvenik Bruce Banner zivi u sjeni, pretrazujuci planet kako bi pronasao protuotrov za svoje stanje. No, ratni huskaci koji sanjaju o vojnoj primjeni njegovih moci ne daju mu mira – kao i njegova potreba da bude uz jedinu zenu koju je ikada volio, Betty Ross. Uz sve to, naseg briljantnog doktora nemilosrdno progoni Nakaza, zvijer iz nocne more puna cistog adrenalina i agresije, cije moci se mogu mjeriti sa onima samog Hulka, i uslijedi borba kakvu samo mozemo pronaci samo u stripovima, prijeteci potpunim unistenjem New Yorka.

Harold & Kumar 2 DVD hr1 HAROLD I KUMAR – BIJEG IZ GUANTANAMA

Harold&Kumar Escape From Guantanamo Bay

Redatelji: Jon Hurwitz i Hayden Schlossberg

Glumci: John Cho, Kal Penn, Rob Corddry, Roger Bart

Na letu za Amsterdam, Harolda i Kumara zamijene za teroriste, i nakon hapsenja smjeste u zatvor Guantanamo… no, ne na dugo. Oni uspijevaju pobjeci i krecu na putovanje po cijeloj zemlji kako bi sprali ljagu sa svog imena i ocarali svoje ljepotice! No, prvo ce morati nadmudriti federalne agente, pobjeci Klanu i potraziti pomoc halucinirajuceg Neila Patricka Harrisa. Ovo je jedna luda i divlja jurnjava sa dvojicom najtrazenijih zlocinaca Amerike – i dvojicom najrazbijenijih drogom!

Hannah montana_BEST OF BOTH WORDS_2 DISC EDITION DVD_cro1 HANNAH MONTANA/MILEY CYRUS: NAJBOLJE OD OBA SVIJETA – KONCERT

Hannah Montana and Miley Cyrus Best of Both Worlds Concert

Redatelj: Bruce Hendricks

Iskusite rasprodani koncertni dogadjaj koji je postao svjetski fenomen.

Pripremite se na najspektakularnije glazbeno iskustvo godine, koje ce vas natjerati da zaplesete u sjedalima, uz Hannah Montana i Miley Cyrus: Best Of Both Worlds film!

Po prvi puta ikada, Miley nastupa i kao ona sama, i kao Hannah u istom epskom nastupu. Uz specijalno gostovanje Jonas Brothers, i ekskluzivne dodatne materijale, koji ukljucuju mogucnost pjevanja uz nastup, dodatne pjesme i rijedak pogled na pravi zivot Miley Cyrus i Jonas Brothersa, ova filmska senzacija je obavezna za svakog obozavatelja Hannah Montane!

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!