Home » Vijesti » Audio-video uređaji » NAD predstavio svoj prvi Blu-ray reproduktor

NAD predstavio svoj prvi Blu-ray reproduktor

NAD Electronics, poznati proizvođač Hi-Fi i A/V opreme, predstavio je svoj prvi Blu-ray reproduktor oznake NAD T 587. Radi se o reproduktoru visoke klase koji podržava BD-Live funkciju, te daje 1080p24 video na svojim izlazima, te je također u stanju dekodirati sve poznate audio codece, kao i poslati ih u bitstream zapisu. Jedinstvena značajka ovog uređaja leži u mogućnosti reprodukcije kako NTSC, tako i PAL medija, što ga čini idealnim rješenjem za one koji naručuju sadržaje s drugih kontinenata. Od dodatnih značajki tu je USB 2.0 priključak s prednje strane, te podrška za DivX format.

Uređaj ne posjeduje analogne audio izlaze, no audio signal može poslati preko HDMI, te digitalnog optičkog ili koaksijalnog priključka. Uređaj će se na tržištu pojaviti već idući mjesec po okvirnoj cijeni od 1500 am. dolara (oko 8400 kn po današnjem tečaju). [Bluray/NAD]

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*