DVD, Blu-ray i Ultra HD Blu-ray reproduktoriRecenzije

Hands on: Sharp Aquos BD-HP20S Blu-ray player, dio 2

Daljinski upravljač

Sam daljinski upravljač odrađivao je svoj posao korektno, premda se nismo mogli oteti dojmu da izgleda nekako kao da je iz devedesetih. Kruto kvadratičnog oblika i pomalo grube plastike, daljinski je slušao sve komande koje smo mu uputili, no problem je u samom playeru i njegovom softveru kojem treba prilično vremena da primljenu naredbu obradi.

Raspored tipaka je mogao biti malo bolji jer je ovako otežano selektiranje audio streama i titlova, a čije su tipke smještene ispod reda teletekst tipki. Tipke za teletekst su ovdje jer Sharp nudi kompatibilnost između svojih uređaja, pa tako ako imate Sharp televizor s Aquos linkom možete koristiti ovaj daljinski za osnovne radnje (dodatne tipke se nalaze pri samom vrhu daljinskog, desno od tipki za izvlačenje ladice, te gašenja uređaja). Pohvaljujem tipku “light”, a koja omogućuje da isključite displej i kružne vijence za vrijeme reprodukcije, što je dobro ako sam je uređaj postavljen blizu televizora, te bi njegovo osvjetljenje moglo smetati pri gledanju.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

 1. Izašao je novi firmware za ovaj player, http://www.blu-ray.com/firmware/firmware.php?id=23

  Lista promjena:

  New for HU8060200

  This Firmware Update adds improved playback of the 20th Century Fox movie in the BD tile “Jumper”.

  New for HU8022000

  – This Firmware Update improves playability of BD titles with Dolby® TrueHD Audio, BD+ discs, as well as improves consistency of playback speed (removing stuttering or skipping).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!