Obavijesti/ostalo

Novi dizajn stranica HD Televizije

HD Televizija v1

Poštovani posjetitelji stranica HD Televizije, s ponosom Vas obaviještam da smo promijenili dizajn stranice kako bismo bili u korak s trendom razvitka HD-a u ovoj regiji.

Prethodni dizajn smo odbacili nakon pritužbi na slabiju navigaciju, previše šarenila i više blogerski dizajn koji je sve manje i manje pratio trend razvoja ove stranice u portal, tj. vortal ako želimo biti potpuno konzistentni.

Što se rasporeda izbornika tiče, male su promjene prisutne, no ništa što bi Vas trebalo pretjerano zbuniti – štoviše, pokušali smo posložiti izbornike logičkim rasporedom kako bi se najviše vremena moglo posvetiti čitanju i otkrivanju novih informacija. U narednim danima ćemo izvršavati razne optimizacije i rješavati uočene probleme, a posjetitelji su također zamoljeni da sve što im se ne sviđa napišu u obliku komentara na ovu obavijest ili na forumu.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

4 komentara

  1. Osobno mi se ne svidja novi izgled stranice.To je samo moje misljemje.Zasto stranica nije kompletna na ekranu,nego se mora pomicati lijevo-desno?

  2. @ Stipest – u kojoj rezoluciji gledaš? Trenutno se dvoumim izme?u fiskirane širine (za koju mi se čini da nije dobro rješenje) i dinamičke ovisno o monitoru. Sada au prebaciti da stranica raspore?uje širinu na 90% ekrana, pa javi kako ti sada izgleda…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!