Home » Obavijesti/ostalo » Novi dizajn stranica HD Televizije

Novi dizajn stranica HD Televizije

HD Televizija v1

Poštovani posjetitelji stranica HD Televizije, s ponosom Vas obaviještam da smo promijenili dizajn stranice kako bismo bili u korak s trendom razvitka HD-a u ovoj regiji.

Prethodni dizajn smo odbacili nakon pritužbi na slabiju navigaciju, previše šarenila i više blogerski dizajn koji je sve manje i manje pratio trend razvoja ove stranice u portal, tj. vortal ako želimo biti potpuno konzistentni.

Što se rasporeda izbornika tiče, male su promjene prisutne, no ništa što bi Vas trebalo pretjerano zbuniti – štoviše, pokušali smo posložiti izbornike logičkim rasporedom kako bi se najviše vremena moglo posvetiti čitanju i otkrivanju novih informacija. U narednim danima ćemo izvršavati razne optimizacije i rješavati uočene probleme, a posjetitelji su također zamoljeni da sve što im se ne sviđa napišu u obliku komentara na ovu obavijest ili na forumu.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

4 komentara

  1. Osobno mi se ne svidja novi izgled stranice.To je samo moje misljemje.Zasto stranica nije kompletna na ekranu,nego se mora pomicati lijevo-desno?

  2. @ Stipest – u kojoj rezoluciji gledaš? Trenutno se dvoumim izme?u fiskirane širine (za koju mi se čini da nije dobro rješenje) i dinamičke ovisno o monitoru. Sada au prebaciti da stranica raspore?uje širinu na 90% ekrana, pa javi kako ti sada izgleda…

  3. kupi si widescreen monitor 16:10

  4. Sad je ok.Svaka cast na brzini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*