Audio-video uređaji

Lite-On najavljuje eksterni USB Blu-ray reproduktor

Lite On eksterni Blu-ray reproduktorLite-On, poznati proizvođač optičkih jedinica, najavio je skori izlazak svojeg prvog eksternog Blu-ray reproduktora oznake DX-401S.

Lite-On će ovaj proizvod proizvesti u suradnji s Philips-om, poznatim proizvođačem elektronike za sve i svakoga. Uređaj će se na računalo spajati putem USB 2.0 priključka, a biti će u stanju čitati jednoslojne i dvoslojne Blu-ray medije brzinom 4x, jednoslojne DVD±R medije brzinom 12x, dok će dvoslojne DVD±R i DVD±RW medije čitati do brzine od 8x. Dobre stare CD medije će čitati do 32x.

Na slici možete vidjeti da je pogon postavljen okomito, djelom kako bi se smanjio zahtjev za prostorom na stolu, a dijelom kako bi se veliki Blu-ray logo mogao vidjeti iz što veće daljine. Sama jedinica sliči svakoj drugoj kakvu svakodnevno gledate na svojim kućištima, osim naravno po mogućnostima čitanja Blu-ray medija o kojima će se sve više i više pričati u mjesecima koji slijede.

Uređaj se na tržištu očekuje u drugom kvartalu ove godine, kada će se znati i njegova cijena.

Izvor: Bug On Line

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!