Audio-video uređajiLG ElectronicsOLEDVijesti

EISA nagrade za LG-jeve OLED i LCD televizore

EISA-Award_1

Europsko udruženje za sliku i zvuk (EISA) proglasilo je LG-ev OLED TV najboljim OLED televizorom, što ujedno predstavlja šestu uzastopnu pobjedu LG-eve OLED tehnologije. Ovogodišnji dobitnik nagrade EISA OLED TV 2017-2018 je ultratanki LG-ev OLED TV (model OLED65E7) hvaljen zbog savršene kvalitete slike i širokog kuta vidljivosti. Ovaj vrhunski televizor EISA-in je žiri pohvalio i zbog podrške za HDR 10 i Dolby Vision koji potrošačima donose kvalitetan zvuk poput onoga u kinu.

Priznanje je dobio još jedan LG-ev proizvod. LG SUPER UHD TV (model 55SJ850V) osvojio je nagradu EISA LCD TV 2017-2018 zahvaljujući bogatim, preciznim bojama, intuitivnom korisničkom sučelju webOS 3.5 te širokom kutu gledanja koji omogućava LG-eva tehnologija Nano Cell.  Televizor dolazi i s LG-evom tehnologijom Active HDR koja optimizira svaku scenu, stvarajući tako realistično iskustvo gledanja iz bilo kojeg kuta.

EISA-Award_2

Osim toga, LG-ev soundbar (model SJ9) dobilo je nagradu EISA Soundbar 2017-2018 za svoj elegantan dizajn i kristalno čist audio koji je u velikoj mjeri postignut zahvaljujući tehnologiji Dolby Atmos. Uz Dolby Atmos, zvukovi mogu dopirati s bilo kojeg mjesta u trodimenzionalnom prostoru – čak i iznad slušatelja – čime se postiže ultimativni surround zvuk.

Brian Kwon, predsjednik kompanije LG Electronics Home Entertainment, tom je prilikom izjavio:

LG se zahvaljuje članovima žirija EISA Award što su ponovno prepoznali naše napore u unapređenju OLED tehnologije kao medija za kućnu zabavu. Naši OLED televizori će i dalje biti predvodnici na tržištu premium televizora zahvaljujući proizvodima koji su prepoznati zbog svoje napredne tehnologije, zapanjujuće jasnoće slike i vrhunskog dizajna.

Prestižne nagrade EISA Awards svake godine dodjeljuje komisija sudaca sastavljenih od urednika utjecajnih časopisa iz područja audiovizualnih tehnologija iz 20 europskih zemalja, SAD-u i Australiji. Proizvodi se ocjenjuju po kriterijima koji uključuju tehnologiju, dizajn i inovacije.

Svi posjetitelji IFA sajma mogu doći do LG-evog štanda u dvorani 18 (Messe Berlin) od 1. do 6. rujna kako bi osobno doživjeli naprednu tehnologiju LG-evih najnovijih OLED televizora i audio sustava.

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

5 komentara

  1. Ovdje se može vidjeti sve nagrade.
    https://www.eisa.eu/awards/home-theatre-display-video/

    A ovdje si možete pogledat usporedbe.

    HDTV shoot-out.

    Individual Category Scores

    Contrast Performance: Panasonic 65EZ1000/EZ1002 OLED first with 4.62 points, Sony 65A1 OLED second with 4.43.

    Color Accuracy: Panasonic EZ1002 tops with 4.70; LG B7 second with 4.37

    Motion: Sony A1 tops with 4.35; Panasonic EZ1002 with 4.19

    Uniformity: Panasonic EZ1002 tops with 4.49; Sony A1 second with 4.10

    Video processing: Sony A1 tops with 4.51; Sony ZD9 second with 3.98

    Gaming: LG B7 tops with 4.46; Panasonic EZ1002 second with 4.11

    Bright Room: Samsung Q9 tops with 4.37; Sony ZD9 second with 3.77

    HDR: LG B7 tops with 4.19; Panasonic EZ1002 second with 4.11

    Po mom iskustvima i to što sam vidim, su Philips 9002 , Sony A1 i Panasonic EZ1000 kvalitetniji napram Lg modelu..A da dobije model SJ850 nagradu za najbolji Lcd televizor je smešno..Treba napomenut, da proizvođaći plate EISI žiriji, za ove testove.I izgleda , da je Lg mnogo otvorio kesicu, da ima te dve pobjedi..

    1. ugasi panasonicu localno zatamnjenje i sl pa ces vidjeti d aje isto govno, ovo je bas uradjenu u svhu propagiranja panasonica, popalili sve zivo d anabiju kontrast, a na lg-u (nevolim ips panele) pogasili sve zivo, pojacali pozadinsko, cista propagandna prevara.

  2. EISA Awards 2017-18 – Home Theatre Audio
    Best Buy UHD Blu-ray: Panasonic DMP-UB300/UB400 series
    Best Universal UHD Blu-ray: Oppo UDP-203
    Best Home Theatre Subwoofer: SVS PB16-Ultra
    Best Home Theatre Solution: Denon HEOS AVR
    Best Home Theatre High-end: Dali Phantom S series
    Best TV Audio Upgrade: Sonos Playbase
    Best Home Theatre Speaker System: Focal Sib Evo
    Best Soundbar: LG SJ9
    Best Hoem Theatre Receiver: Yamaha RX-V483

    EISA Awards 2017-18 – Hi-Fi
    Best Portable DAC/Headphone Amplifier: RHA Dacamp L1
    Best Multiroom Network Player: Yamaha WXC-50
    Best Hi-Fi Innovation: Devialet Gold Phantom
    Best High-end Stereo System: Marantz SA-10 & PM-10
    Best Value Amplifier: NAD C338
    Best Integrated Amplifier: Hegel Röst
    Best High-end Turntable: Elac Miracord 90
    Best Value Turntable: Pro-Ject Essential II Flexi-Range
    Best DAC/Headphone Amplifier: Pro-Ject Pre Box S2 Digital
    Best Headphones: Denon AH-D7200
    Best Floorstanding Loudspeaker: Q Accoustics Concept 500
    Best Bookshelf Loudspeaker: Dynaudio Contour 20
    Best Value Loudspeaker: Dali Spektor 6
    Best Wireless Loudspeaker: KEF LS50 Wireless

  3. Ja imam onaj 43UJ7507 model lokalno zatamljenje je zalosno i drzim ga iskljucenim,staticki kontrast je los cini mi se 1300:1,ovaj model SJ850 po meni ni u cemu nije bolji od Uj750 mozda jedino u marketingu sa nano cell tehnologijom i jedan i drugi tv koriste RGBW strukturu panela,ja imam Darkovu kalibraciju expert bright room za moj tv a imam i od rtings-a za expert dark room,televozor za gledanje po danu i HDR materijala je solidan i dosta dobar dok se u mraku bas muci sa crnom bojom mada ova podesavanja za dark room dosta dosta pomazu na ovim slikama koje si izbacio vidi se vise nego odvratan ucinak lokalnog zatamljenja koje ima kako rece Darko cini mi se 8 zona…..(katastrofa plus oba tva su edge lit).U svakom slucaju nijesam toliko razocaran kupovinom sta vise dosta sam i zadovoljan mada kontrast jeste los i slazem se da je ova nagrada smijesna pa svi Sony modeli imaju i bolji kontrast i procesiranje slike i lokalno zatamnjivanje od lg modela ove godine tako da sta znam blagi uzas

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!