Home » Recenzije » Televizori i monitori » LCD » Pogledajte kako izgleda u akciji Samsungov rotirajući The Sero TV

Pogledajte kako izgleda u akciji Samsungov rotirajući The Sero TV

U Harvey Normanu u Zagrebu smo imali priliku napraviti brzi test i provjeriti što je toliko posebno u Samsungovom The Sero TV-u s rotirajućim ekranom. Radi se o najskupljen 43″ televizoru na tržištu, no koji jedini nudi mogućnost rotiranja ekrana u portretni, odnosno vertikalni položaj.

Uz jedinstveno postolje s 4.2 sustavom zvučnika, Tizen OS platformom i samim panelom karakteristika na razini Samsungovih osnovnih QLED modela, pogledajte u videu kako izgleda ovaj televizor u akciji.

The Sero TV (pune oznake QE43LS05TAUXXH)) možete vidjeti i kupiti u Harvey Norman trgovini u Zagrebu po cijeni od 9.999,00 kn, a u periodu od 01.10.2020. do 31.12.2020. uz kupnju QLED i Lifestyle modela SAMSUNG televizora ostvarujete pravo na dodatne 3 godine jamstva.

Više detalja na Samsungovoj web stranici >>

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

2 komentara

  1. Za te novce si kupim 3 televizora te veličine. Jednog postavim okomito, drugog vodoravno i još imam jednog viška za vikendicu.

  2. Druga opcija je da za 10000kn kupim 75″ televizor pa ću imati jednako veliku sliku sa mobitela kao i kad mali televizor okrenem okomito. A kad gledam filmove imam pravi tv a ne igračku.
    Ukratko – ovaj tv je promašaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Samsungov rotirajući The Sero TV stigao na domaće tržište

  Nakon prestavljanja na CES-u 2020 u Las Vegasu, Samsung Electronics je i na domaće ...

Eco-Packaging-for-QLED-Lifestyle-TV-Lineup_1

Samsungovi televizori s kreativnom eco-friendly ambalažom

Napokon se netko sjetio pokazati kreativnost s kartonskom ambalažom televizora. Samsung Electronics je najavio uvođenje novog, ...