Audio opremaRecenzijeSlušalice

Recenzija [slušalice]: Philips O’Neill The Bend slušalice SHO4200BB

philips-the-bend-header

Testiramo još jedan model slušalica nastalog suradnjom nizozemskog Philipsa i kompanije O’Neill, poznatoj po linijama sportske odjeće. Nakon modela The Stretch Scratch, a koji je na našem testu pokazao odlične performanse kada je u pitanju izdržljivost konstrukcije i kvaliteta ugrađenih zvučnika, na test smo dobili model The Bend, cijenom povoljniji model koji dijeli mnogo toga zajedničkog s gore spomenutim modelom. Provjerimo u testu jesu li jednako izdržljive, kakva je ergonomija i koliko je kvalitetan zvuk, te je li ovo još jedan odličan Philipsov proizvod.

Tested on Animals kampanja tvrtki Philips i O’Neill

Uspješnom suradnjom renomiranih tvrtki Philips i O’Neill u sklopu globalne kampanje Tested on Animals osebujna linija slušalica zajedno s rastezljivim i otpornim The Stretch modelom nadmašile su očekivanja vodećih ekstremnih sportaša i predstavljaju it proizvode za audiofile aktivnog životnog stila. Kristalno čist i dinamičan zvuk bez okolnih smetnji ili moderan personalizirani dizajn posebno prilagođen sportskim pothvatima kao zasebne karakteristike ne predstavljaju izazov ili iznenađenje u bogatoj ponudi uređaja na audio tržištu.

Međutim, harmoničan spoj svjetova Philipsove audio tehnologije i O’Neill osebujne sportske opreme rezultirao je mega otpornim slušalicama koje pružaju najbolje od obaju svjetova. Kako bi lansirali besprijekoran uređaj za sve surfere i snowboardere željne kvalitetnog zvuka i modernog cool izdanja, bez obzira na vremenske uvjete ili lokaciju, Philips je testirao slušalice na “životinjama” – najizdržljivijim i najboljim ekstremnim sportašima na vodi i na snijegu. Deveterostruki big mountain freeride skijaš godine Jeremy Jones, big wave surfer Mark Mathews i dvostruka svjetska prvakinja u skijanju i legendarnom Xtreme Verbier freeride natjecanju Ane Enderud udružili su snage u Philipsovom opstanku najjačih i jednoglasno proglasili nove Philipsove slušalice it uređajima za njihov jedinstven način života.

Sam naziv The Stretch slušalica sugerira da su slušalice izuzetno rastezljive što dokazuje njihov naglavni dio te dodatak u obliku mekane trakice koja njihovo nošenje čini još ugodnijim. Inspiriran O’Neillovim ugledom pionira prvog odijela namijenjenog morskim pothvatima, dio slušalica oko glave izrađene su od savitljivog polimera TR55 LX koji ga istovremeno čini izuzetno rastezljivim i otpornim u gotovo svim vremenskim uvjetima od čak -25 pa sve do +25°C.

Uz kabel od tkanine i dodatnim konektorom uz same slušalice onemogućava zapetljavanje i osigurava da neće doći do pucanja kabla prilikom nepredvidivih zapinjanja i sličnih slučajeva što ovaj uređaj čini izuzetno prilagodljivim i najaktivnijem životnom stilu. Zahvaljujući moćnim zvučnicima promjera 40 mm kristalno čist i dinamičan zvuk, upotpunjen pojačanim basom i ekstra mekanim slušalicama koje izoliraju okolnu buku, osigurava reprodukciju zvuka visoke kvalitete i veliku udobnost nošenja.

Uz moderan i sofisticiran dizajn u crnoj i bijeloj boji i dodatnu pogodnost opsežnog frekvencijskog raspona od 12 do 24.000 Hz, osjetljivosti od 105 dB te samo 160 grama težine The Stretch slušalice nametnule su se kao idealan izbor za sve ljubitelje freeride aktivnosti i neograničenog slušanja glazbe.

SPECIFIKACIJE

Specifikacije
Proizvođač Philips
Model The Bend SHO4200BB
Veličina membrane 30 mm
Razina pritiska izlaznog zvuka 107 dB
Frekvencijski opseg
15 – 24.000 Hz
Impedancija [Ω] 32
Težina 110 g
Dužina kabela 1.2 m
Konektor 3.5 mm pozlaćeni stereo

Više informacija na službenoj stranici >>

Promotivni video:

Adsense
1 2 3 4Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!