Audio-video uređajiVijesti

Denon najavio 3D modele AV receivera

denon-3d

Denon je najavio 2010 liniju AV receivera od kojih će svi imati mogućnost propuštanja 3D signala putem HDMI 1.4a specifikacija (HDMI 1.4a koriste i novi 3D Onkyo modeli). Uz 3D mogućnosti tu su i ARC funkcije (Audio Return channel), CEC (Consumer Electronics Control) potpora kao i 3D zvuk. Zaintrigirani? Pročitajte u nastavku o čemu se radi.

Kad je 3D zvuk u pitanju, ne radi se o novom formatu koji če od vas zahtijevati dodatnu opremu isl. Denon je deklarirao nove ‘3D surround sound’ opcije a u stvari radi se o ‘Dolby Pro Logic IIz’ algoritmima optimiziranim za vertiklano i horizontalno prostorno ozvučenje

Tu su naravno i Audyssey Auto Set-up, MultEQ i Dynamic Volume opcije, kao i poboljšani on-screen menu-i.

Svi modeli če imati naprednu analog-to-digital-HDMI konverziju te HD Audio dekodiranje s Dolby i DTS zvučnim zapisima.

Početak ponude činit će 5-kanalni model AVR-1611 (399eura, lipanj) te 7-kanalni model AVR-1911 (599eura, lipanj). AVR-1911, na primjer, ima ugrađen HD radio tuner, kao i iPod izravno povezivanje preko USB-a! Također Denon je imlementirao novu verziju Anchor Bay Technologies video deinterlacing i upscaling čipseta za pretvaranje SD na HD izvore.

Ostala tri modela su “CI-klase” prijemnika, AVR-2311CI (899eura, lipanj), AVR-3311CI (1.199eura, lipanj) i AVR-4311CI (1.999eura, rujan).

Adsense

Povezani tekstovi

12 komentara

  1. hm…malo sam razocaran…zadnja strana na 1911 izgleda smijesno :) totalno ogoljeno, no daljinac djeluje puno bolje…ALI ako nisu (a prilicno sam siguran da nisu) stavili GUI i to full, onda odoh na Onkyo :) (608icu koji je stvarno doradjen i daje puuno za OK lovu).

  2. Zar živiš u njemačkoj pa te interesira što ae ponuditi na tamošnjem tržištu ? U HR Denoni dolaze s Engleskog tržišta ..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!