DVD i Blu-ray recenzijeFilmovi

Tehnički osvrt [DVD]: Aladin – posebno dvostruko izdanje (1992)

Izbornici

U skladu s Disney DVD standardima, ovo izdanje nudi vrhunski odrađene, animirane izbornike s pozadinskom glazbom, kroz koje je pravi užitak se kretati. Nakon umetanja diska 1 prvo što se nudi je izbor jezika, nakon čega slijedi upozorenje o zaštiti autorskih prava, te čak 10 minuta dugačka reklama za ostale Disney/Pixar filmove u Dolby Digital 2.0 audiu. Zanimljivo jest to što su tekstovi koji se vide u foršpanima na talijanskom jeziku, dok je zvuk na engleskom.

Nakon podosta preskakanja naprijed, naposljetku ćete se naći u glavnom izborniku koji je animiran i u čijoj pozadini sviraju poznate melodije iz filma u Dolby Digital 5.1 tehnici. Prigovaramo što unatoč odabiru hrvatskog kao jezika na kojem želimo vidjeti ovo DVD izdanje, sve opcije u izbornicima su na engleskom. Uz standardne opcije koje inače izbornici nude, tu je link na specijalne dodatke, index diska, te čak preview diska 2 u trajanju od oko jedne minute u 4:3 formatu u Dolby Digital 2.0 zvuk.

Teškom mukom odvajamo se od predivne glazbe izbornika i krećemo na gledanje filma kako bismo provjerili kvalitetu slike i zvuka.

Potražite Aladina na DVD-u u Crovortex webshopu!

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!