Obavijesti/ostalo

Ostvarena suradnja s HDTVtest-om

Stranice HD televizije će uskoro biti bogatije kvalitetnim recenzijama HDTV opreme zahvaljujući uspješno ostvarenoj s britanskim HDTVtest-om, a koji je poznat po brojnim kvalitetnim recenzijama na engleskom jeziku. Ostvarena suradnja samo znači da ćete neke od recenzija tamo dostupnih moći pročitati prevedene na hrvatski na našim stranicama. Kako bismo najbolje izvukli iz ove suradnje, na našem forumu će biti otvorena tema u kojoj će članovi moći glasati za recenzije koje bi htjeli čitati, te ćemo se prema tim rezultatima voditi pri odabiru materijala.

S obzirom da je HDTVtest britanska stranica, dio informacija neće biti relevantan za našu regiju, posebno oni podaci vezani uz kvalitetu prijema slike preko ugrađenih tunera, a koji se razlikuju u odnosu na nas po standardima emitiranja. Također, kako će se raditi o prijevodima, sama vrijednost informacija neće biti na istoj razini kao i recenzije koje, kolega wob i moja malenkost, objavljujemo, tako da će te recenzije biti jasno označene, te će se postavljati u odvojenu kategoriju. Tako primjerice test LCD televizora neće biti postavljen u kategoriju “Televizori”, već u odvojenu, vjerojatno nazvaju “Prevedeni testovi” ili nešto u tom stilu. Na ovaj način neće dolaziti do zabune prilikom čitanja i pretraživanja stranice, a naše originalne recenzije će biti jasno odvojene od stranih prijevoda.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Kako si to spektakularno najavio, kao da su pregovori trajali mjesecima..
    Brige njih za hdteleviziju i sto ce ih neki darco kopirat. .
    Nisi ni prvi ni zadnji koji u nedostatku svojih recenzija i materijala kopira upravo njih.
    Premda njihovi signali na kojima testiraju nemaju veze s nasima, a u cestim slucajevima ni televizije.

    A sta da ti kazem.

    Sretno u copy / pastu.

  2. Heh, pa moram nekako nadoknaditi izgubljene recenzije izazvane tvojim odlaskom… Planira se, kao i uvijek, još mnogo toga zanimljivog ovdje!

    Pozz!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!