Lice s naslovnice

Lice s naslovnice – Camilla Belle – dio 2

Nakon što smo vas u prvom dijelu ukratko informirali o životu i djelovanju ove mlade holivudske glumice, preostalo nam je reći nešto o njenim nadolazećim naslovima, te s velikim oduševljenjem predstaviti galeriju slika s crvenih tepiha i filma 10 000 Prije Krista.

Prema informacijama dostupnima na IMDB-u, Belle će se pojaviti tek iduće godine u filmu Push, koji je trenutno u post-produkcijskoj fazi. Ukratko, radi se o akcijskom SF trileru u kojem će Belle glumiti mladu Amerikanku s telekinetičkim i vidovnjačkim sposobnostima, a koja će se s grupicom mladih koji dijele iste sposobnosti (tj. prokletstvo) bježati pred tajnom vladinom agencijom. Sinopsis već viđen, no kao i s Jessicom Albom – njene filmove i serije se ne gleda zbog radnje ;)

Za 2009. godinu Belle također priprema film Adrift (À Deriva), a koji se trenutno snima. Ukratko, radi se o drami smještenoj u 80. godine prošlog stoljeća u kojoj će Belle biti u ulozi adolescentice Ângele koja u seksulanom buđenju otkriva nedjela svoga oca.

Nakon pregleda nadolazećih naslova možemo glumici samo poželjeti mnogo uspješnih naslova i sreće u karijeri, a štovanom čitateljstvu poželjeti ugodan pregled galerije njenih fotografija, koje smo za vas pripremili u visokoj razlučivosti! Uživajte!

Izvor slika: Celebutopia – odlična stranica za slike poznatih u visokoj razlučivosti!

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!