LCDMini recenzijeRecenzijeTelevizori i monitori

Prvi pogled: Sony KDL-42W706B (W706) Full HD TV

Sony-BRAVIA-KDL42W706B

U našoj novoj kategoriji “Prvi pogled” donosimo video pregled novih televizora svih proizvođača, a s ciljem približavanja većeg broja modela koji zbog manjka vremena ne mogu biti detaljno testirani. Proizvođači u svoju ponudu uvrštavaju veliki broj televizora koji su po pitanju performansi i općeg dojma gotovo identični, a razlikovati se mogu po boji okvira, integraciji digitalnog satelitskog prijamnika itd. Upravo kroz ovakve priloge nam je cilj to približiti publici. Prvi video je na temu Sonyjevog televizora iz ovogodišnje serije W7, a koji se u odnosu na ranije testirani W705B razlikuje u boji okvira.

Specifikacije (specifications)

 

 Specifikacije
Proizvođač Sony
Model KDL-42W706B
Tehnologija prikaza LCD s bočno postavljeni LED osvjetljenjem
Veličina ekrana 42 inča / 106 cm
Energetska klasa A+ (69 kWh/godišnje)
3D Ready/3DTV Ne
Aktivni / polarizirajući 3D prikaz
/
Osvježavanje zaslona Motionflow XR 200Hz
Lokalno zatamnjenje ne, samo globalno zatamnjenje
Rezolucija Full HD, 1920×1080
Broj HDMI priključaka 4
Optički/koaksijalni audio izlaz Da/Ne
USB priključak Da (x2)
Ethernet/mrežni priključak Da
Wi-Fi Da
PCMCIA/Common Interface utor Da
Utor za memorijske kartice Ne
DVB-T/DVB-C/DVB-S Da/Da/Da
DVB-T2 / DVB-S2 Da/Da
MPEG-2/MPEG-4 AVC h.264 Da/Da
Zemlja porijekla: Slovačka

Poveznice:

Službena stranica >>

HDDB baza televizora >>

Video prilog

Što se mogućnosti i karakteristika slike tiče, Sony W706 je istovjetan W705 modelu, tako da i ovdje susrećemo panel visokog kontrasta i preciznih tvorničkih karakteristika boja, no uz uzak kut gledanja. W706 također posjeduje osvježeno sučelje sa Smart TV platformom bogatom aplikacijama i s otvorenim internet pretraživačem. Daljinski upravljač nije srebrne boje što bi se moglo pretpostaviti iz odabira srebrne boje okvira televizora, te je izrađen od iste crne plastike s istim rasporedom tipaka.

Za više detalja o karakteristikama Sonyjeve W7 serije pogledajte detaljnu recenziju >> 

[review]

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

9 komentara

    1. Hvala Stipest, mislim da je ovo dobar novi format putem kojeg ćemo približiti daleko više televizora nego što je to bilo do sada.

  1. koji od ovih tv odabrati Sony 50″ Android WiFi TV 50W755C ,Sony 43W805 ili ako ima neki samsung ili lg bolji da preporucite

    1. jedina razlika izmedju W75xC i W80xC modela ti je to da W80XC je 3D. Razlika je i u boji i W8 modeli imaju razliciti motionflow ali to je skroz nebitno.

  2. Jel se moze reci za sony 43 w755 da je naslednik ovog modela w705 , i kakav je u odnosu na njega , isti , bolji ,malo boli…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!