Naslovnica » O nama

O nama

hdtelevizija-v4-large

Uredništvo:

dh-300-2016

darko-hlusicka-isf-certified

Darko Hlušička, struč. spec. ing. techn. inf.

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II) od  veljače 2015. Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

 

Povremeni suradnici:

Hrvoje Šimić

Kreativni profesionalac u interdisciplinarnim djelatnostima multimedijalne domene sa preko 15 godina iskustva u audio/video tehnologijama. U slobodno vrijeme sklada, piše, dizajnira, osmišljava, proizvodi. Ne voli sve što vole mladi.

 

Bivši suradnici:

paragraph-separator-divider

Početak rada

Internetska web stranica HD Televizija počela je s radom 21. prosinca 2007. godine kao informativna adresa o HDTV opremi i sadržajima na hrvatskom jeziku. Glavni razlog za otvaranje ove web stranice bio je izostanak sličnih u ovoj regiji, a kako se televizori i “HD sposobna” oprema već poduže može kupiti, jasna je bila potreba za kreiranjem baze informacija o televiziji visoke razlučivosti i svemu onome što se uz taj pojam veže.

paragraph-separator-divider

Informacije o web stranici

Verzija dizajna: 4.0

Osvježavanje sadržaja: tjedno

Web adresa: http://hdtelevizija.com

Kontakt

Kontaktirati nas možete putem kontakt forme.

Službeni e-mail: infoAThdtelevizija.com (zamijeniti AT sa znakom @)

 

Stranice HDtelevizije se ne bave, niti na bilo koji način potiču širenje nelegalnog ili nelicenciranog softvera i usluga. Svi sadržaji, upute i tutorijali dani su isključivo u edukativne svrhe!

Sadržaje stranice nije dozvoljeno kopirati bez dozvole!