Stranica: 1/1.

PANANSONIC DVD REKORDERI-Up-conversion

Postano: 10 srp 2009, 14:58
Postao/la matejuri
Pozdrav Naniju,Tony-u i ostaloj ekipi.

Jedno pitanje. Planiram kupiti Panasonicov DVD rekorder sa HDD-om (npr. DMR-EH58) . Vidim da njihovi rekorderi imaju funkciju 1080 hd up-conversion(pretvorba u veću razlučivost) i inteligentne i/p pretvorbe. Kažu da obični snimak SD signala mogu podići na HD razinu. Zanima me da li itko ima iskustva s tim i da li to služi svrsi? Da li je slika išta bolja u odnosu na snimku SD signala?

Re: PANANSONIC DVD REKORDERI-Up-conversion

Postano: 10 srp 2009, 15:11
Postao/la monét
Radi se o istom upscaliranju SD materijala do 1080p preko HDMI-a kao sto radi i drugi playeri/rekorderi, nista revolucionarno. U odnosu na scart prikljucak, pomak je vidan, ali ne ocekuj da ce ti prilozi u dnevnicima snimani mobitelima biti kristalno cisti ;)

Re: PANANSONIC DVD REKORDERI-Up-conversion

Postano: 10 srp 2009, 16:42
Postao/la matejuri
Nisam ni očekivao nešto revolucionarno. Samo me zanimalo da li ipak poboljšava kvalitetu SD signala snimljenog na disk. Hvala ti na odgovoru.

Re: PANANSONIC DVD REKORDERI-Up-conversion

Postano: 10 srp 2009, 16:58
Postao/la monét
matejuri je napisao/la:Nisam ni očekivao nešto revolucionarno. Samo me zanimalo da li ipak poboljšava kvalitetu SD signala snimljenog na disk. Hvala ti na odgovoru.
Kad se citaju propagandni materijali, svasta se moze pomisliti. Znaci, standardni upscaling kako DVD materijala tako i integriranog prijemnika (ono sto i sam TV radi). ;)