I

Index search
Omogućava brzo traženje označenih(indeksiranih) dijelova na kazeti. Prilikom snimanja se video rekorder postavi index oznaku i prilikom pretraživanja se može birati na kojem indexu da video započne reprodukciju. Ako primjerice imate tri indexa na kazeti, onda videu možete narediti da ide na bilo koji – dovoljno je samo upisati daljinskim upravljačem broj (npr. 02) i pritisnuti smjer gdje bi mogao biti na kazeti s obzirom na trenutnu poziciju trake (npr. 02 unatrag).

IntelliVolume (Onkyo)
Vrlo često nisu sve komponente spojene na A/V pojačalo ujednačene po pitanju glasnoće. IntelliVolume omogućuje da podesite svaki pojedini izvor koji povezujete na pojačalo u rasponu od -12 do +12 dB kako biste dobili ujednačenu glasnoću bez obzira koji izvor slušali.

Interlaced Field
Slika koju sačinjava polovica vertikalnih linija od cijelog progresivnog okvira.

Internet of Things (IOT)

Odnosi se na uređaje koji prikupljaju i odašilju podatke preko interneta. Bankomati (ATM) su bili prvi IOT uređaji još davne 1974. godine. Već 2008. je bilo više uređaja povezanih na internet nego ljudi. Do 2020. bi oko 250 000 automobila trebalo biti povezano na internet.

ISFccc kontrole (ISFccc controls)

Skraćenica od Imaging Science Foundation Certified Calibration Controls koja se odnosi na kontrole kojima se zaslon može optimirati za gledanje u specifičnom ambijentu. Uobičajeno je da se putem dostupnih kontrola podesi kontrast, svjetlina, zasićenje boja i balans sivih nijansi za gledanje po danu i po noći, tako da korisnik može mijenjati predloške ovisno o svjetlosnim uvjetima u prostoru. Dobar primjer su LG-jevi televizori koji su certificirani za ISF kalibraciju te nude široku paletu kontrola i uzoraka u Expert 1 i Expert 2 predlošcima.
Za više informacija o ISF-u, posjetite službenu straniu na www.imagingscience.com

Adsense
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!