Audio-video uređajiOLEDPanasonicVijesti

Panasonicov napovoljniji OLED TV za 2020. – serija HZ980

panasonic-hz980-2020-oled-tv

Od idućeg mjeseca na europskom tržištu možete pronaći Panasonicovu HZ980 seriju OLED televizora. Nakon HZ2000, HZ1500 i HZ1000 serija, novi HZ980 će ponuditi Ultra HD 4K OLED panel s podrškom za HDR10+, Dolby Vision i Dolby Atmos formate, kao i najnoviji My Home Screen 5.0 po najboljoj cijeni ako tražište Panasonicov OLED TV. FlatPanelsHD navodi cijenu od 1800 eura što je oko 13.600,00 kn za 55-inčni model.

HZ980 će krasiti elegantan centralni stalak i tanki rubovi, a biti će dostupan u dijagonalama od 55″ i 65″. Za obradu slike pobrinut će se Panasonicov “podešen u Hollywoodu” HCX Intelligent Pro procesor, a tu je i Netflix-kalibriran način rada, Filmmaker Mode, Dolby Vision IQ, te podrška za HDMI eARC vezu. Kao i svaki OLED TV na tržištu, tako će i HZ980 imati panel maksimalnog osvježavanja od 100, odnosno 120 sličica u sekundi, ovisno o signalu.

Prema po fotografijama postolje izgleda vrlo slično HZ1000 modelu, HZ980 neće imati mogućnost rotacije zaslona.

Više specifikacija možete pronaći na DisplaySpecifications, a mi se nadamo da će nam se pružiti prilika da testiramo ovaj novi model.

 

 

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!