Analize tržištaVijesti

Philips ponosan na prodajne rezultate Ambilight televizora

philip-ultrahd-lifestyle

Proizvođač Philipsovih televizora, tvrtka TP Vision, ovu godinu zaključit će s izvrsnim prodajnim rezultatima. Prema podacima TP Visiona, do 31. listopada ove godine u Hrvatskoj je prodano 4.943 Ambilight televizora što je čak 15 posto više prodanih televizora no u istom radoblju lani. Prema istim podacima porasla je i ukupna prodaja Philips televizora za čak 9 posto u odnosu na isto razdoblje 2012.

„Nesumljivo možemo zaključiti kako ovi prodajni rezultati pokazuju da su kupci, bez obzira na trenutnu situaciju u Hrvatskoj, i dalje voljni investirati u kvalitetu i kupovati Philips TV uređaje. Ambilight televizori s pozadinskim LED osvjetljenjem omogućuju nezaboravno i izuzetno iskustvo za gledatelje. No, valja istaknuti kako su kupci osim Ambilight televizora odlično prihvatili i ekskluzivnije televizore iz Philips obitelji“, izjavio je Nikola Radman-Livaja, voditelj predstavništva TP Vision u Hrvatskoj i BiH Do kraja listopada prodano je desetak televizora serije DesignLine koji se zbog “floating glass designa” izvrsno uklapa u svaki ambijent. I prije no gledatelj upali Philips DesignLine televizor ultra tanki Smart LED uređaj osvojit će ga svojim izgledom i performansama.

Početkom studenog u Hrvatskoj je počela prodaja i Philips ULTRA HD televizora koji korisnicima osigurava vrhunske 4K performanse, ali je ujedno cjenovno pristupačniji od ostalih televizora tog tipa na tržištu. Ujedno valja reći da je Philips ULTRA HD ove godine dobio EISA nagradu za najbolji europski ULTRA HD televizor 2013./2014.

U TP Visionu izuzetno su zadovoljni ovakvim prodajnim rezultatima te opravdano očekuju da će do kraja godine ti rezultati biti još i bolji. Naime, tek dolazi vrijeme darivanja, a i plasman hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetsko prvenstvo u nogometu u Brazil trebao bi pozitivno utjecati na prodajne rezultate.

Čestitamo Philipsu na dobrim prodajnim rezultatima, no isto tako vjerujemo da bi oni bili još bolji kada bi kompanija riješila problem svojeg sučelja, a koje je po performansama iza konkurencije i ograničava primjenu. Isto tako, smatramo da bi kvaliteta izrade trebala biti bolja na pojedinim modelima, posebice onima visoke klase (poput 8000 serija).

Sve koji su zainteresirani za Philpsove Ambilight modele pozivamo da pogledaju recenzije koje smo tijekom godine objavili:

Philips 42PFL5008 >>

Philips 42PFL6008 >>

Philips 42PFL7008 >>

Philips 40PFL8008 >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Normalno da su imali dobre prodajne rezultate kada su skinili cijene do besvjesti i dali 5 godina jamstva. Ja sam kupio seriju 6, pa je zamjenio serijom 7. Mogu reći da su to sve poluproizvodi od Philipsa. Software im je katastrofa. Non stop nešto moraš nešto resetirati ili isključivati iz struje da proradi, ao tromosti interneta, to da i ne spominjem. Jedino što žalim je što sam promjenio Panasonic ST50 za Sseriju 7. Panasonic je za sliku KRALJ !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!