Kratke vijestiSmart TVVijesti

Netflix uvodi TV platformu budućnosti

netflixnewinterface copyNetflix je lansirao novo korisničko sučelje za TV ekrane. Sučelje je izgrađeno na potpuno novoj softverskoj platformi, te se odlikuje poboljšanim vizualnim dizajnom, novim značajkama i konzistentnošću na svim Smart televizorima, konzolama i Blu-ray čitačima. Osim konzistentnosti na većini uređaja koji se spajaju s TV-om, nova platforma bi trebala predstavljati budućnost Netflixa, te omogućiti lakše uvođenje novih značajki.

U Netflixu su se usredotočili i na dizajn sučelja, u namjeri da ga učine jednostavnijim sa više vizualnih elemenata. Cilj je lakša i brža navigacija, te pojednostavljeno snalaženje među sadržajem. Novo sučelje je predstavljeno 13.11. i trebalo bi unutar 2 tjedna stići na sve uređaje. Biti će dostupno na konzolama (PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360), novim i budućim Smart televizorima i Blu-ray čitačima.

Izvor: FlatpanelsHD

Adsense

Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!